Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ενημερωτική Ημερίδα από το ΙδΕΚ με επίκεντρο τον «Ορίζοντα Ευρώπη»

Ενημερωτική Ημερίδα για το Πρόγραμμα Πλαίσιο για Έρευνα και Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «Ορίζοντας Ευρώπη», διοργανώνει το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ), την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023, στον χώρο δεξιώσεων «Κτήμα Κουσιουμή» στη Λευκωσία.

Η Ενημερωτική Ημερίδα θα αρχίσει στις 8:45 το πρωί και διαρκέσει μέχρι και τις 5 το απόγευμα, ενώ θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Την εκδήλωση θα προλογίσουν με ομιλίες τους ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Κυριάκος Κόκκινος και ο Επικεφαλής Επιστήμονας για Έρευνα και Καινοτομία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δρ. Νικόλας Π. Μαστρογιαννόπουλος. Θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, από μέλη του Συμβουλίου των Αποστολών του «Ορίζοντα Ευρώπη» καθώς και από τα Εθνικά Σημεία Επαφής (ΕΣΕ) στην Κύπρο.

Στόχος της Ημερίδας είναι η ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τα Προγράμματα Εργασίας 2023-2024 του Ορίζοντα Ευρώπη, τα οποία δημοσιεύθηκαν πρόσφατα, συμπεριλαμβανομένων των Ευρωπαϊκών Αποστολών και των Ευρωπαϊκών Συμπράξεων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα των Εθνικών Σημείων Επαφής και να δικτυωθούν με δυνητικούς συνεργάτες/ιδες. Ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα υπάρξει, προγραμματίζεται ακόμη η διεξαγωγή ενότητας pitching κατά τη διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν εντός δύο λεπτών, την ιδέα τους ή την εξειδίκευση του φορέα που εκπροσωπούν.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση είναι ανοικτή για όλους όσοι ενδιαφέρονται για το Πρόγραμμα Ορίζοντας Ευρώπη, ανεξαρτήτως προηγούμενης εμπειρίας, του Οργανισμού που εκπροσωπούν (ακαδημαϊκά/ερευνητικά ιδρύματα, επιχειρήσεις, κ.α.) και του τομέα εξειδίκευσής τους.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στην ημερίδα θα πρέπει να εγγραφούν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2023 μέσω του ακόλουθου link: https://forms.office.com/e/1HL1wgV6mv. Όσοι επιθυμούν να παρουσιάσουν την ιδέα τους ή την εξειδίκευση του φορέα που εκπροσωπούν στην ενότητα pitching, αλλά και να συναντηθούν με τα ΕΣΕ, θα πρέπει να εγγραφούν μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2023.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης στο ακόλουθο link: https://www.research.org.cy/wp-content/uploads/Agenda-National-Info-Day-HE-18-11-Final.pdf

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ.: 22205000 ή να αποστείλουν email στο support@research.org.cy.

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Κορυφαία κοινή προτεραιότητα για Κύπρο και Ισραήλ ο Great Sea Interconnector
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι