Αποκλειστική προσφορά του προγράμματος UpAGear σε Κύπρο και Ελλάδα

H MGR Human Resources (MGR) και το European Institute of Management and Finance (EIMF) παρουσίασαν την επίσημη συνεργασία τους με την MPI Learning (UK) για την αποκλειστική προσφορά του προγράμματος UpAGear σε Κύπρο και Ελλάδα.

Εκπροσώποι απο μεγάλους οργανισμούς στην Κύπρο είχαν την ευκαιρία να ακούσουν απο τον ιδρυτή του προγράμματος Jerry Brown πως το συγκεκριμενο προγραμμα έχει βοηθήσει πολλούς οργανισμούς που το εμπιστεύτηκαν τόσο στην Μεγάλη Βρετανία όσο και σε άλλες χώρες.

Το UpAGear αποτελεί μια αποδεδειγμένη υπηρεσία για βελτίωση απόδοσης ομάδων στοχεύοντας στον εντοπισμό θεμάτων/δυσκολιών που δυνητικά αντιμετωπίζει μια ομάδα στελεχών ή ομάδα εργασίας του οργανισμού  και ενισχύοντας την εν λόγω ομάδα μέσω ειδικά διαμορφωμένων διαγνωστικών μελετών, εργαστηρίων και συμβουλευτικής προκειμένου να αποδώσουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Η υπηρεσία υποστηρίζεται από συνεχή  εμπλοκή καταρτισμένων Βρετανών και άλλων διεθνών συμβούλων για περίοδο 12 μηνών μέχρι την διασφάλιση δημιουργίας ομάδας υψηλών επιδόσεων.

Mεσω του συγκεκριμένου προγράμματος η MGR Human Resources στοχεύει να παρέχει μια ουσιαστική υπηρεσία προς τοπικούς και διεθνείς οργανισμούς, βασιζόμενη στην εμπειρία των Βρετανών συνεργατών της, αλλά και την τεχνογνωσία και εξοικοίωση της MGR τοπικά. Σημαντικό επίσης να αναφερθεί ότι το UpAGear δεν αποτελεί βραχυπρόθεσμη λύση, αλλά δέσμευση για μια διαδικασία η οποία θα αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε ορίζοντα έξι-δώδεκα μηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες και πως μπορεί ο οργανισμός σας να επωφεληθεί από το πρόγραμμα UpAGear, επικοινωνήστε με την MGR Human Resources στο 22877744/25351335 ή μέσω email στο advisory@mgr-hr.com

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»