Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Σε λειτουργία το ETEK Mobile App

Το ΕΤΕΚ ενισχύει περαιτέρω την επικοινωνία με τα μέλη του και τους πολίτες, θέτοντας σε λειτουργία την εφαρμογή ΕΤΕΚ Μobile App. Η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store και στο Play Store.

Μέσω της νέας αυτής εφαρμογής, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα, μέσω του κινητού τηλεφώνου  ή του υπολογιστή ταμπλέτα (tablet)  τους, να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου ενώ, με στόχο την άμεση και εύκολη πρόσβαση στην πληροφόρηση, η εφαρμογή περιλαμβάνει ενότητες της ιστοσελίδας του ΕΤΕΚ, με θέματα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για το ευρύ κοινό.

Συγκεκριμένα, το ETEK Μοbile App περιλαμβάνει πληροφόρηση για δράσεις, ανακοινώσεις, παρεμβάσεις και εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου καθώς και για ειδήσεις, άρθρα, αναλύσεις και εκδόσεις για τεχνικά θέματα. Παρέχεται επίσης πληροφόρηση και πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Επιμελητηρίου.

Σε σχετικές του δηλώσεις ο Πρόεδρος του ΕΤΕΚ, κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντή, ανέφερε: «Tο ΕΤΕΚ, αξιοποιώντας τα σύγχρονα εργαλεία της τεχνολογίας, ανοίγει ένα ακόμη δίαυλο επικοινωνίας με τα μέλη του και με την κοινωνία ευρύτερα. Μέσω του ΕΤΕΚ Mobile Αpp επιθυμούμε να παρέχουμε άμεση πληροφόρηση, εύκολα και γρήγορα, σχετικά με τις δράσεις του Επιμελητηρίου και τις υπηρεσίες που παρέχει το ΕΤΕΚ στα μέλη του και το κοινό. Ευελπιστούμε ότι τα μέλη μας αλλά και οι πολίτες θα αγκαλιάσουν αυτή την εφαρμογή και θα την αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό, για τη δική τους άμεση πρόσβαση στην πληροφόρηση».

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου