Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Tιμητική διάκριση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τη κοινωνική δράση

Τιμητική διάκριση για την έμπρακτη συμμετοχή του προσωπικού της σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς έλαβε η  Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) στο πλαίσιο του 7ου Διαγωνισμού Εταιρικού Εθελοντισμού και Εθελοντικής Προσφοράς του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβούλιου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ). 

Στην ΕΚΚ απονεμήθηκε το Βραβείο Εταιρικού Εθελοντισμού στη διάρκεια δεξίωσης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022, με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντών, η οποία φέτος συμπίπτει με τα 50χρονα από την ίδρυση του ΠΣΣΕ. Το βραβείο απένειμαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης και ο Πρόεδρος του ΠΣΣΕ, κ. Ηλίας Δημητρίου στην Λειτουργό της ΕΚΚ, κα Νικολέττα Λιβέρα, η οποία εκπροσώπησε τον Οργανισμό. 

Εδώ και μία δεκαετία, η ΕΚΚ έχει ενσωματώσει στη στρατηγική της δράσεις εθελοντικής προσφοράς, οι οποίες χαρακτηρίζονται από ομαδικό πνεύμα και την ενεργό εμπλοκή του προσωπικού της. Κάθε χρόνο υλοποιούνται ποικίλες δράσεις όπως ομαδικές αιμοδοσίες, χρηματική στήριξη φιλανθρωπικών συνδέσμων και ιδρυμάτων, συλλογή τροφίμων και ρουχισμού για πληθυσμό σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, στήριξη ευάλωτων ομάδων, συμμετοχή σε εκστρατείες ευαισθητοποίησης του κοινού, φιλανθρωπικά παζαράκια, καθώς και δράσης σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, δεντροφυτεύσεις και περίθαλψη/φροντίδα αδέσποτων ζώων.

Ο Πρόεδρος της ΕΚΚ, Δρ. Γιώργος Θεοχαρίδης, δήλωσε αναφορικά με την τιμητική διάκριση: «Ευχαριστούμε πολύ το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού γι’ αυτήν τη τιμητική διάκριση. Η κοινωνική ευθύνη είναι αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας του Οργανισμού μας και του ανθρώπινου δυναμικού μας. Στην ΕΚΚ με υψηλό αίσθημα ευθύνης  συμβάλλουμε στην στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Με κάθε ευκαιρία, προσπαθούμε να ενισχύουμε τη συνεισφορά μας έμπρακτα, τόσο μέσα από δικές μας πρωτοβουλίες, όσο και με την εθελοντική συμμετοχή μας σε δράσεις φιλανθρωπικών συνδέσμων και ιδρυμάτων».

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη