Παγκόσμια αναγνώριση για την Parimatch Tech

Δελτίο Τύπου  05/12/2022 12:40
Παγκόσμια αναγνώριση για την Parimatch Tech

Παγκόσμια αναγνώριση για την Parimatch Tech

Δελτίο Τύπου  05/12/2022 12:40

Η Parimatch Tech, διεθνής εταιρεία προϊόντων που αναπτύσσει λύσεις τεχνολογίας και μάρκετινγκ για την παγκόσμια βιομηχανία ψυχαγωγίας και την επωνυμία Parimatch, βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις των πιο δυναμικών εταιρειών παγκοσμίως στο κομμάτι της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού.

Ειδικότερα η Parimatch Tech, είναι η μεγάλη νικήτρια του βραβείου «Excellence in Workplace WellBeing» της ενότητας Consulting and HR Awards, για το έτος 2022 στα ετήσια Global Brands Awards. Πρόκειται για μια σημαντική παγκόσμια διάκριση και αναγνώριση για τις εξαιρετικές πρακτικές wellbeing στο χώρο της εργασίας.

Τα Global Brands Awards είναι ένας ετήσιος διεθνής θεσμός που ξεκίνησαν με στόχο να τιμούν την αριστεία στην απόδοση, να αναγνωρίζουν και να επιβραβεύουν επιχειρήσεις για την καινοτομία τους, την ποιότητα των υπηρεσιών τους και τις πρακτικές τους στους διαφορετικούς τομείς που δραστηριοποιούνται. Επιπλέον, τα βραβεία και το Global Brands Magazine (GBM), που διοργανώνει τα βραβεία, προσπαθούν να δημιουργήσουν ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία τέτοιων οργανισμών και να τους ανταμείψει για ξεχωριστές προσπάθειες, με την απόλυτη παγκόσμια αναγνώριση, διατηρώντας παράλληλα τους αναγνώστες ενήμερους για τις βασικές τάσεις του κόσμου του branding.

Σχολιάζοντας αυτό το επίτευγμα, η Group HR Director της Parimatch Tech Μαριάννα Χατζηαντωνίου είπε ότι “Η Parimatch Tech επιλέχθηκε ανάμεσα από αρκετούς ανταγωνιστικούς υποψηφίους, οι οποίοι στον απαιτητικό χρόνο που μας πέρασε, επέδειξαν μια μοναδική αλλά και εξαιρετική παροχή υπηρεσιών προς τους συνεχόμενα εξελισσόμενους τομείς, το  Consulting και το HR. Έχουμε αναπτύξει μια εταιρική κουλτούρα που μεταφέρει το πνεύμα του Brand, εμπνέει τους ανθρώπους να αναλάβουν νέες προκλήσεις και παρέχει άνετες συνθήκες εργασίας.

Η Parimatch Tech δίνει έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό μας. Τα άτομα που εργάζονται στην Εταιρεία νιώθουν την υποστήριξη και την αξία μέσα από  περισσότερες από 15 διαφορετικές παροχές και οφέλη που προσφέρουμε, όπου οι άνθρωποί μας μπορούν να επιλέξουν αυτά του τους αρμόζουν (συνδρομή σε γυμναστήριο, δίδακτρα για νηπιαγωγείο, έξοδα συντήρησης αυτοκινήτου, έξοδα για διάφορα χόμπι κ.α.)   όπως μεταξύ άλλων η ιατρική ασφάλιση, το δωρεάν καθημερινό γεύμα, τα τακτικά μπόνους και μισθολογικές αυξήσεις και η υβριδική τηλεργασία με στόχο τη συνεχή βελτίωση και την ευημερία τους. Τα μέλη της Parimatch Tech δεν είναι απλά άτομα που κάνουν μια δουλειά, αλλά ομοϊδεάτες που εργάζονται σε μια δουλειά που αγαπάνε και θέλω να τους ευχαριστήσω για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους εν μέσω μιας πολύ δύσκολης χρονιάς λόγω της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.”

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας