Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Αθλητικό συνέδριο «Η Δυνάμη του Δρομέα» με τον Δημήτρη Τζεφαλή

Για σένα που είσαι λάτρης των μικρών ή μεγάλων αποστάσεων, μάθε πως το ατομικό σου ρεκόρ δεν έχει φτάσει ακόμα το καλύτερο του.

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, στις 17:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων στα Κεντρικά Γραφεία Τράπεζας Κύπρου στην Λευκωσία, διοργανώνεται από την Ice Power Cyprus το δρομικό συνέδριο «Η Δυνάμη του Δρομέα» με τον Δημήτρη Τζεφαλή.

Ο Έλληνας εν ενεργεία προπονητής στίβου και αθλητής δρόμων μεγάλων αποστάσεων, έρχεται στην Λευκωσία, για να μοιραστεί με τους συμμετέχοντες τις δικές του γνώσεις και βιώματα από τους αγώνες τρεξίματος δρόμου αλλά και τις εμπειρίες του όπως και την ομορφιά του ορεινού τρεξίματος.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, σας προσκαλούμε σε ένα πολύ ενδιαφέρον συνέδριο το οποίο έχει ως βασικό στόχο, να δείξει στους συμμετέχοντες πώς το δρομικό τους ταξίδι μπορεί να γίνει πιο όμορφο, πιο θετικό, πιο ενδιαφέρον και πως η επιλογή αυτού του τρόπου ζωής μπορεί να μας διατηρήσει σε καλή κατάσταση μέχρι τα γεράματα.

Σχετικά για τον Δημήτρη Τζεφαλή

Ο Δημήτρης Τζεφαλής γεννήθηκε το 1974. Είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής MSc. απόφοιτος του Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές  σπουδές στην «Ανθρώπινη απόδοση και υγεία». Κατοικεί και εργάζεται στη Δράμα.

Είναι ο συγγραφέας των βιβλίων «Φέρνοντας κοντά τις μεγάλες αποστάσεις», το οποίο  αποτελεί τον πληρέστερο προπονητικό οδηγό δρόμων αντοχής, του εμψυχωτικού εγχειριδίου αυτοβελτίωσης  «Πού τρέχει ο λογισμός σου»; και του βιβλίου «Στον δρόμο για το Καλλιμάρμαρο» τα οποία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Sportbook.

Είναι ο εμπνευστής και προπονητής της ομάδας δρόμων αντοχής O.S.B._Endurance Team (One Step Beyond) που σκοπό έχει τη διάδοση των δρόμων μεγάλων αποστάσεων στη χώρα μας και της καλύτερης υγείας του πληθυσμού και των δρομέων. Είναι παράλληλα προπονητής του Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Δράμας.

Εν ενεργεία δρομέας και λάτρης των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, από τα 3 χλμ με φυσικά εμπόδια έως τον Μαραθώνιο, και του ορεινού τρεξίματος, ενώ έως τα εφηβικά του χρόνια υπήρξε δεκαθλητής.

Αρθρογραφεί σε μεγάλα αθλητικά sites όπως το Athletics Magazine, το Runbeat, και το Runningnews.

Η συμμετοχή στο συνέδριο ‘’H Δύναμη του Δρομέα’’ είναι δωρεάν και μπορείτε να κρατήσετε την θέση σας μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://bit.ly/i-dynami-toy-dromea

*Ελεύθερη είσοδος με απαραίτητη διαδικτυακή εγγραφή.

Βρες την τοποθεσία του συνεδρίου εδώ: Google Maps

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με sales@marathontrading.com

Διοργανωτής η Ice Power Cyprus και χορηγός επικοινωνίας το Alphanews.live

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου