Orbex: Στηρίζει την ενημέρωση για την Προληπτική Παιδιατρική

Στο πλαίσιο της μακροχρόνιας δέσμευσής της προς την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, η διεθνής χρηματοπιστωτική εταιρεία Orbex με έδρα τη Λεμεσό, στήριξε τον Μήνα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την Προληπτική Παιδιατρική τον Νοέμβριο 2022 με μια αξιόλογη δωρεά προς τον Σύνδεσμο Φίλων του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής "Αμερίκος Αργυρίου".

Με την εισφορά της, η Orbex ενίσχυσε τις ευγενείς προσπάθειες του Συνδέσμου κατά την διάρκεια της ενημερωτικής του εκστρατείας τον μήνα Νοέμβριο για τη σημασία της προληπτικής παιδιατρικής, καθώς και τη συλλογή κεφαλαίων για την υποστήριξη του έργου του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής.

Το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής (ΚΠΠ) "Αμερίκος Αργυρίου" ιδρύθηκε το 1988 με πρωτοβουλία του Ιδρύματος «Θεοτόκος» και πιο συγκεκριμένα, του Προέδρου του ιδρύματος, παιδίατρου Αμερίκου Αργυρίου. Πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό οργανισμό με έδρα τη Λεμεσό, όπου τα τελευταία 34 χρόνια προσφέρει δωρεάν προγράμματα νεογνικού ελέγχου σε όλες τις εγκύους και νεογνά στη Κύπρο. Ο προϋπολογισμός του ΚΠΠ καλύπτεται κατά το ήμισυ περίπου από κρατική χορηγία, καθώς και από εισφορές εταιρειών και οργανώσεων, αλλά και εσοδών από τις εκδηλώσεις τις οποίες διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής "Αμερίκος Αργυρίου".

Το Πρόγραμμα Προγεννητικού Ελέγχου είναι ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες της Δημόσιας Υγείας της Κύπρου.  “Αποστολή του Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής "Αμερίκος Αργυρίου" είναι να προσφέρει στην κυπριακή κοινωνία υψηλής ποιότητας ανιχνευτικά προγράμματα, ώστε τα παιδιά να έχουν όσο το δυνατό καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή τους”,  σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Κέντρου, Δόκτωρ Αργύρη Αργυρίου.

Με κύριους πυλώνες τον άνθρωπο και το περιβάλλον, η άσκηση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτελεί μακρά αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας, των αξιών, και της στρατηγικής της Orbex, η οποία δεσμεύετε να συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα και με κάθε τρόπο την τοπική και παγκόσμια κοινότητα.

Δειτε Επισης

Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα