H Webarts παρουσιάζει το «18th Digital Marketing Forum»

Η Webarts είναι για μία ακόμα χρονιά χορηγός του μεγαλύτερου forum ψηφιακού μάρκετινγκ στην Κύπρο, του 18ο Digital Marketing Forum, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία, στις 2 Δεκεμβρίου 2022.

Στόχος του Συνεδρίου

Το ψηφιακό μάρκετινγκ αλλάζει ταχύτατα, δυσκολεύοντας την προσπάθεια επαγγελματιών και επιχειρήσεων να προβλέψουν το μέλλον και να συμβαδίσουν με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες τάσεις. Παράλληλα, μπαίνουμε σε μια δύσκολη χρονιά γεμάτη προκλήσεις, κατά την οποία οι εταιρείες θα χρειαστεί να επιλέξουν προσεκτικά πού θα επενδύσουν τα budgets τους και να αναθεωρήσουν τους στόχους τους.

 Ωστόσο, υπάρχουν λύσεις που μπορούν να εξασφαλίσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε επαγγελματίες, ακόμη και ενάντια σε εταιρείες με πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό και προβολή στο διαδίκτυο. Αρκεί φυσικά μια επιχείρηση να επενδύσει στο ψηφιακό μάρκετινγκ και να παρακολουθεί από κοντά τις αλλεπάλληλες εξελίξεις.

Στόχος του 18ου Φόρουμ Ψηφιακού Μάρκετινγκ δεν είναι απλά να αναδείξει τον ζωτικό ρόλο του ψηφιακού μάρκετινγκ για την επιτυχία μιας σύγχρονης επιχείρησης, αλλά και να παρουσιάσει τις νέες κυρίαρχες τάσεις στον κλάδο, καθώς και καινοτόμα εργαλεία, λύσεις και στρατηγικές.

Καινοτόμα Εργαλεία & Προσεγγίσεις

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, αναγνωρισμένοι ειδικοί του ψηφιακού μάρκετινγκ, τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν συγκεκριμένες προτάσεις και θα αναλύσουν τις απόψεις τους για το μέλλον του ψηφιακού μάρκετινγκ σε αυτή την κρίσιμη για την παγκόσμια οικονομία περίοδο.

Ο CEO και συνιδρυτής της Webarts, Παντελής Βλαδιμήρου, θα εξηγήσει πώς μπορεί να γίνει πιο ουσιαστικό το μάρκετινγκ μιας σύγχρονης επιχείρησης, με μετρήσιμα αποτελέσματα, προσαρμοστικότητα και ευελιξία, ώστε, με μια σωστά δομημένη στρατηγική, να εξασφαλιστεί το κατάλληλο ROI.

 Άλλοι ομιλητές θα στρέψουν την προσοχή γύρω από ιδιαίτερα σημαντικά ζητήματα, όπως η σπουδαιότητα της ανάλυσης συμπεριφοράς, η επιλογή του σωστού οργανισμού, το νέο Google Analytics, καθώς και τρόποι προσέγγισης των πελατών B2B.

Τα εργαλεία αυτά μπορούν να βοηθήσουν επιχειρήσεις και επαγγελματίες όχι απλά να επιβιώσουν στη σύγχονη πραγματικότητα, αλλά και να κατακτήσουν μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.

Γιατί Να Συμμετάσχετε

Κάθε Κύπριος επαγγελματίας που θέλει να ανελιχθεί σταθερά στον χώρο του θα ωφεληθεί ουσιαστικά με την παρουσία και τη συμμετοχή του στο Forum…

  • Μαθαίνοντας από κορυφαίους ειδικούς του ψηφιακού μάρκετινγκ.
  • Κατανοώντας πληρέστερα την αξία του ψηφιακού μάρκετινγκ για την ανάπτυξη της επιχείρησής του.
  • Παίρνοντας ιδέες για μελλοντικές στρατηγικές από απτά παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ που έφεραν εκπληκτικά αποτελέσματα.
  • Αναπτύσσοντας το δίκτυο των γνωριμιών του με άλλους επιχειρηματίες του χώρου του, σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Η Συμβολή της Webarts

Η Webarts είναι, χρόνια τώρα, ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του Digital Marketing Forum και ενισχύει ουσιαστικά με γνώσεις και δεξιότητες τους συμμετέχοντες και marketers του χώρου.

Παράλληλα, εκφράζει τέλεια και το δικό μας όραμα για το μέλλον του ψηφιακού μάρκετινγκ στην Κύπρο μέσα από πολύπλευρες μα στοχευμένες προσεγγίσεις και υπηρεσίες μάρκετινγκ, όπως Podcast services, Social Media Content & Strategy, Paid Advertising, Email, Inbound & Influencer Marketing, Video & Photoshooting κ. ά. Βοηθούμε έτσι τους πελάτες μας να βελτιώσουν δραστικά το μάρκετινγκ της επιχείρησής τους και να απολαύσουν σημαντικά και, προπάντων, μετρήσιμα αποτελέσματα.

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας