Το Cyta Business Roadshow ταξιδεύει στη Λεμεσό

InBusinessNews  24/11/2022 11:12
Το Cyta Business Roadshow ταξιδεύει στη Λεμεσό

Το Cyta Business Roadshow ταξιδεύει στη Λεμεσό

InBusinessNews  24/11/2022 11:12

Σταθμό στην πόλη των ουρανοξυστών κάνει το Cyta Business Roadshow. Μετά τη μεγάλη επιτυχία των Συνεδρίων που διεξήχθησαν στην πρωτεύουσα, το σπουδαίο για τις ΜμΕ γεγονός ταξιδεύει στη Λεμεσό για να πραγματοποιήσει ένα νέο κύκλο παραγωγικών, διαδραστικών συζητήσεων.

Η εκδήλωση θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να αξιοποιήσουν πολύτιμες ευκαιρίες που υπάρχουν για ανάπτυξή τους. Η ατζέντα του Συνεδρίου θα συμπεριλάβει, επίσης, διαλόγους με θέμα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις παρέχοντας λύσεις στα πρακτικά ζητήματα που τις απασχολούν.

Η ψηφιακή αναβάθμιση και ανάπτυξη των ΜμΕ της Κύπρου διαδραματίζει, άλλωστε, καθοριστικό ρόλο όχι μόνο για τις ίδιες αλλά και για την οικονομία του τόπου. Οι διεθνείς κρίσεις των τελευταίων χρόνων και η ασύλληπτη ταχύτητα ψηφιοποίησης απαιτούν εξάλλου αναπροσαρμογή και γρήγορα αντανακλαστικά.

Το Συνέδριο «Ψηφιακή Αναβάθμιση: Ευκαιρίες & Προκλήσεις για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις», που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2022, στις 15:30 – 18:00 στο Columbia Plaza, Λεμεσό, θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν σχετικά με τις ψηφιακές λύσεις της Cyta Business αποκλειστικά για ΜμΕ που θα τους επιτρέψουν να δημιουργήσουν το μέλλον της επιχείρησής τους με τη δύναμη της τεχνολογίας.

Ακόμη, θα ενημερωθούν για τα Ευρωπαϊκά και Κρατικά Σχέδια Χορηγιών Ανάπτυξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Στα highlights της εκδήλωσης είναι τα success stories κυπριακών ΜμΕ που τόλμησαν, πέτυχαν και κατάφεραν να υλοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους. Εκπρόσωποι των εταιρειών θα μιλήσουν για το ταξίδι τους στην επιτυχία εμπνέοντας το κοινό.

Με την ολοκλήρωση του συνέδριου, θα ακολουθήσει κοκτέιλ στον χώρο όπου θα παρέχεται επίσης η δυνατότητα για one-to-one συζήτηση με ειδικούς συμβούλους της Cyta Business καθώς και δικτύωσης με πρόσωπα του επιχειρείν και της τεχνολογίας.

Πληροφορίες: 3ο Συνέδριο Cyta Business Roadshow για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις - Λεμεσό - IMH (imhbusiness.com)

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας