Η Supernova Consulting στην κορυφή πιστοποιήσεων της SAP  

Δελτίο Τύπου  24/11/2022 10:00
Η Supernova Consulting στην κορυφή πιστοποιήσεων της SAP  

Η Supernova Consulting στην κορυφή πιστοποιήσεων της SAP  

Δελτίο Τύπου  24/11/2022 10:00

H Supernova Consulting διατηρεί τον υψηλότερο αριθμό πιστοποιήσεων και πιστοποιημένων σύμβουλων SAP στην Κύπρο, καταγράφοντας έτσι, ακόμα ένα σπουδαίο επίτευγμα στην 19χρόνη ιστορία της.

‘Όπως τονίζει η SAP  τα προσόντα, δυνατότητα και ικανότητα της υλοποίηση των συνεργατών της είναι πιο σημαντικά από ποτέ. Οι έγκυρες πιστοποιήσεις της SAP αποδεικνύουν τις δυνατότητες των συνεργατών της στην εφαρμογή διαφορετικών λύσεων τεχνολογιών. Αναμένεται ότι η δημοσίευση των πιστοποιήσεων των συνεργατών SAP  θα επιταχύνει τη λήψη αποφάσεων των πελάτων στην επιλογή λύσεων τεχνολογίας και θα συνδράμει στην πραγματοποίηση ενός πιο διαφανούς οικοσυστήματος.

Η Supernova Consulting, ηγετικός και ο πρώτος χρυσός συνεργάτης SAP  στην Κύπρο, την Ελλάδα και τη Μάλτα, διατηρεί υψηλά πρότυπα προσόντων και ικανοτήτων υλοποίησης τεχνολογιών SAP μέσω συνεχών προγραμμάτων εκμάθησης και πιστοποιήσεων των συμβούλων της.

Στη Supernova, η καινοτομία στην επιχειρηματικότητα μέσω της τεχνολογίας προέρχεται από την επιθυμία και το ζήλο των ανθρώπων μας για συνεχή εξέλιξη. Το επίτευγμα αυτό αποτελεί άλλη μια απόδειξη της δύναμης και της επίμονης της ομάδας της Supernova να προσφέρει ποιοτικά αποτελέσματα και να συμβάλει στην εξέλιξη της απόδοσης των πελατών μας.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας