Οι star employer στη σκηνή του Cyprus Tech Career Fair

InBusinessNews  11/11/2022 09:13
Οι star employer στη σκηνή του Cyprus Tech Career Fair

Οι star employer στη σκηνή του Cyprus Tech Career Fair

InBusinessNews  11/11/2022 09:13

Τι κάνει έναν εργοδότη να ξεχωρίζει; Οι λόγοι που μερικές εταιρείες κατάφεραν να  γίνουν περιζήτητες στην αγορά είναι πολλοί και συνήθως έχουν να κάνουν όχι τόσο με τους μισθούς όσο με άλλα στοιχεία που συνθέτουν ένα υγιές περιβάλλον. Στα βασικά συστατικά είναι η ευελιξία, η δημιουργικότητα και τα περιθώρια ανέλιξης. Το σίγουρο είναι πως οι εργοδότες με… πολλά αστέρια έχουν να διδάξουν σε όσους αναζητούν μια στέγη για τα επαγγελματικά όνειρά τους.

Η Cyprus Tech Career Fair που πραγματοποιείται στις 24-26 Νοεμβρίου δίνει την πολύτιμη ευκαιρία σε μαθητές Λυκείου, φοιτητές, νεαρούς να πληροφορηθούν μέσα από τις παρουσιάσεις, με τίτλο “star employer”, κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας και όχι μόνο που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο σχετικά με τους λόγους που τις κάνουν ελκυστικές και εργοδότες προτίμησης, το εργασιακό περιβάλλον που προσφέρουν, τις επαγγελματικές ευκαιρίες που προσφέρουν, τις δυνατότητες εξέλιξης και ανέλιξης, καθώς και τι αναζητούν στους υποψήφιους προς απασχόληση.

Συγκεκριμένα, επιτυχημένοι επαγγελματίες θα ενημερώνουν τους επισκέπτες της εκδήλωσης για τα επαγγέλματα τους μέλλοντος, καθώς και για τις σπουδές που θα πρέπει να ακολουθηθούν. Οι ομιλίες και συζητήσεις θα συμπεριλάβουν απαντήσεις και καθοδήγηση σε καίρια διλήμματα που απασχολούν τους παρευρισκόμενους σχετικά με τις μελλοντικές τους σπουδές και την επαγγελματική τους καριέρα.

Στο πλαίσιο των παρουσιάσεων “star employer” ηχηρά ονόματα θα πέρασουν από τη σκηνή του Cyprus Tech Career Fair με στόχο να ενημερώσουν το κοινό για τα δελεαστικά χαρακτηριστικά των εταιρειών τις οποίες θα αντιπροσωπεύσουν στην έκθεση. Μεταξύ αυτών οι:

  • Alesia Shavel, Talent Attraction Team Lead, TheSoul Publishing
  • Daria Sharova, Employer Branding Executive, TheSoul Publishing
  • Mikhail Agapov, Senior Project Manager, TheSoul Publishing
  • Ξένια Παντελή, Επικεφαλής του HR, Exness.
  • Γιάννης Τινής, Επικεφαλής της Amdocs Cyprus
  • Διαγόρας Νικολαΐδης, Software Engineering Lead, Jinius.
  • Χρυσάνθη Ματσεντίδου, HR Executive, Windsor Brokers.
  • Ειρήνη Σελιά, Επικεφαλής Global Development, ClearSkies - Odyssey Cybersecurity.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Cyprus Tech Career Fair θα διεξαχθεί στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία και απευθύνεται σε μαθητές/τριες Λυκείου, φοιτητές/τριες, νεαρούς/ες επαγγελματίες και γονιούς που θέλουν να ενημερωθούν για τα επαγγέλματα του μέλλοντος, τις σπουδές που θα πρέπει να ακολουθήσουν και για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρουν οι εταιρείες που θα συμμετέχουν στην Έκθεση. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από πρώτο χέρι και με κατ’ ιδίαν συναντήσεις για τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν ή θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον από εταιρείες που θα συμμετάσχουν ως εκθέτες.

Πληροφορίες

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Οργανωτής: ΙΜΗ

Premium Sponsors: Τράπεζα Κύπρου, Jinius

Platinum Sponsor: Exness

Gold Sponsors: Parimatch Tech, Odyssey, Ελληνική Τράπεζα, Amdocs

Silver Sponsors: PwC Κύπρου, ISX Financial, TheSoul Publishing, Murex

Eκθέτες: KPMG, Epic, Ecommbx, JCC Payment Systems, NET U, Cognyte Cyprus, HF Markets, TSYS, Windsor Brokers, MS Electronics, Techlink, Deloitte, OpenWay Group, EY, Singular, ISACA, Mada, Deriv Operations (Cyprus) LTD, MIEEK, EnterCY

Υπό την Αιγίδα: Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας -  Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Με τη στήριξηInvest Cyprus, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, Κυπριακός Σύνδεσμος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (CYHRMA), CITEA, Cyprus Computer Society, Cyprus Tech Association, techisland, Cyprus Public Transport

Χορηγός Επικοινωνίας: Άλφα Κύπρου, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER, Super FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: Τηλέφωνο22505555 │ Φαξ22679820 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας