Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Cyprus Global Logistics το νέο μέλος του Great Place to Work

H Cyprus Global Logistics, έχει περάσει με επιτυχία τη διαδικασία αξιολόγησης του Great Place to Work® και εξασφάλισε τη σχετική πιστοποίηση.

Σε σχετική ανακοίνωση ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® Κυριάκος Ιακωβίδης ανέφερε: «Η παρουσία του τομέα υπηρεσιών, στην κοινότητα του Great Place to Work®, διευρύνεται συνεχώς. Η Cyprus Global Logistics είναι το νέο μέλος της οικογένειάς μας. Την συγχαίρουμε και την καλωσορίζουμε. Η επιτυχία της εταιρείας είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού είναι σε μια φάση συνεχούς ανάπτυξης, όπου το κτίσιμο της ομάδας αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα.»

Εκ μέρους της Cyprus Global Logistics , δηλώσεις έκανε η Director of operations and business development  Ζώη Παρασκευά που ανέφερε:

«Εν μέσω όλων των προκλήσεων που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σήμερα όλες οι επιχειρήσεις, το να πιστοποιηθούμε ως  Great Place to Work® ,αδιαμφισβήτητα μας γέμισε με πολλή χαρά αλλά και περίσσια υπερηφάνεια για την ομάδα μας. Η αναγνώριση αυτή αποδεικνύει περίτρανα ότι αυτό που κάνει την εταιρεία μας να διαφέρει είναι ο κόσμος που την απαρτίζει. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τις αξίες μας και υπόσχεσή μας να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την διασφάλιση ενός υγιές εργασιακού περιβάλλοντος μέσα από μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση που θα μας εξασφαλίσουν ως Great Place to Work® για πολλά χρόνια ακόμη.»

Συνοπτική περιγραφή της εταιρείας:

Η Cyprus Global Logistics ιδρύθηκε το 2006 και έχει ως έδρα της την Λεμεσό. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων υπηρεσιών διεθνών μεταφορών και logistics. Με αποθήκες σε Λεμεσό και Λευκωσία αλλά και σύγχρονο στόλο προσφέρουν ολοκληρωμένες και ασφαλείς λύσεις αποθήκευσης και μεταφοράς. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό τους είναι πάντα δίπλα στον πελάτη δουλεύοντας με αφοσίωση ούτως ώστε να προσφέρει ποιοτικές και εξιδανικευμένες  λύσεις  σε όλους.

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου