Συζήτηση για την Εταιρική Ακεραιότητα από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Δελτίο Τύπου  05/10/2022 17:05
Συζήτηση για την Εταιρική Ακεραιότητα από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Συζήτηση για την Εταιρική Ακεραιότητα από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Δελτίο Τύπου  05/10/2022 17:05

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (EUC) και το Cyprus Integrity Forum (CIF) διοργανώνουν για πρώτη φορά στη Λευκωσία μια διαδραστική συζήτηση με τίτλο «Εταιρική Ακεραιότητα στη Δράση: Κάνοντας τη Συζήτηση Πράξη!».  

Η συζήτηση απευθύνεται σε φοιτητές, ακαδημαϊκούς, ηγέτες του κλάδου και επαγγελματίες σε θέματα που αφορούν την ακεραιότητα στις επιχειρήσεις, το ξέπλυμα χρήματος, την ισότητα των φύλων και τη διαφορετικότητα στις επιχειρήσεις. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στις 13 Οκτωβρίου 2022 στις 4:00 – 6:00 μ.μ. στο Start-Up Center του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και θα περιλαμβάνει και  δεξίωση.

Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης είναι η κα. Victoria Penrice, Αξιότιμη Πρόεδρος του Chartered Governance Institute UK & Ireland, η κα. Ana Daroy, Διευθύντρια της Globepoint Investments Limited, και η Δρ. Simona Mihai-Yiannaki, Πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής, Οικονομίας και Χρηματοοικονομικών του EUC.

Την έναρξη της εκδήλωσης θα κάνουν ο Μάριο Σκανδάλης, Πρόεδρος της CIF, και ο Δρ. Πιερής Χουρίδης, Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του EUC, ενώ την καταληκτική ομιλία θα κάνει η Έλενα Τάνου, Αντιπρόεδρος της CIF.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι: η Logicom, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών Κύπρου, και η Infocredit Group.

Για εγγραφή έως τις 10 Οκτωβρίου 2022, ακολουθήστε τον σύνδεσμο:

https://forms.office.com/r/uV1tRvQPzr

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας