Μαζί στη ζωή: Έναρξη εράνου οικονομικής ενίσχυσης του ΠΑΣΥΚΑΦ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημέρα του οδικού εράνου του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων, ΠΑΣΥΚΑΦ σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, 2022 στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και οικονομικής ενίσχυσης ‘Μαζί στη ζωή’.  Η επίσημη έναρξη έγινε από την Πρόεδρο Δρ. Άννα Αχιλλεούδη, τα Μέλη του Δ.Σ., τη Διοίκηση και μέλη του ανθρωπίνου δυναμικού του Συνδέσμου, στο προαύλιο του ‘Διαχρονικού Χορηγού’ του ΠΑΣΥΚΑΦ Universal Life.

Την καθιερωμένη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος Γραφείου Τύπου Προεδρίας κύριος Ανδρέας Ιωσήφ, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κος Γρηγόριος, Εκπρόσωπος της Αστυνομίας Κύπρου κύριος Αγγελίδης,  ο Δήμαρχος Λευκωσίας κύριος  Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, εκπρόσωπος του Δήμου Λακατάμιας, άλλοι αξιωματούχοι Βουλευτές, Προέδροι Κομμάτων, υποψήφιοι Προέδροι για την Κυπριακή Δημοκρατία, ΜΜΕ, συνεργάτες και αρωγοί του έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ τους οποίους ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά.

Ο  έρανος θα διεξάγεται για όλο το μήνα Οκτώβριο, σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνων Νόμου του 2014, με αριθ. Άδειας Ν.Π. 41/2022, που χορηγήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 2/9/2022-31/12/2022.

Στόχος η συλλογή του ποσού των 550.000 ευρώ για τη συνέχιση, την εξέλιξη και τη συνεχή αναβάθμιση των Υπηρεσιών και των Προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ. Αυτό το ποσό μπορεί να επιτευχθεί αν ο καθένας από εμάς εισφέρει τουλάχιστον 2 ευρώ.

Όλοι οι εθελοντές του θα φέρουν μαζί τους την εξουσιοδότηση για τον έρανο. Όλες οι εισφορές προς τον ΠΑΣΥΚΑΦ αφαιρούνται από το φορολογητέο εισόδημα. Εισφορές για τον ΠΑΣΥΚΑΦ θα μπορούν να γίνονται στα γραφεία του ΠΑΣΥΚΑΦ, με αποστολή SMS στο 7060 με κωδικό PASYKAF 5, 3 ή 1, με ηλεκτρονικές εισφορές στο www.pasykaf.org και με  τηλεφωνικές εισφορές, καλώντας στα τηλέφωνα 90033005 (Χρέωση για κλήση από σταθερό:  4.07 σύμπλ. ΦΠΑ &Χρέωση για κλήση από κινητό: 4.31 σύμπλ. ΦΠΑ) και 90035005 (Χρέωση για κλήση από σταθερό: 8.13 σύμπλ. ΦΠΑ & Χρέωση για κλήση από κινητό: 8.38 σύμπλ. ΦΠΑ).

O ΠΑΣΥΚΑΦ διεκδικεί εδώ και περισσότερο από 36 χρόνια, καλύτερη ποιότητα για όλους τους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου και τους οικείους τους και την προσφέρει με τις δωρεάν υπηρεσίες του παγκύπρια. Το 2021 ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες 6168 ασθενών και των οικείων τους μέσα από 35162 συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Κύπρο. Όλη αυτή η προσφορά καλύπτεται από ένα προϋπολογισμό 3.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά το κοινό για την εισφορά του, τον ‘Υπερήφανο Υποστηρικτή’ της εκστρατείας ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, το ‘Διαχρονικό Χορηγό’ Universal Life, τον ‘Τηλεπικοινωνιακό Χορηγό’ Primetel, τον ‘Επίσημο Υποστηρικτή Προβολής’ Mesivria, το ‘Χορηγό Επικοινωνίας’ Alpha Κύπρου, όλους τους Υποστηρικτές, τους εθελοντές και τους συνεργάτες που συμμετέχουν στην εκστρατεία ‘Μαζί στη ζωή’.

Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα  και να κάνουμε τη διαφορά για τα άτομα με εμπειρία καρκίνου και τις οικογένειές τους, ώστε να νιώσουν την αγάπη και τη στήριξή μας που τόσο χρειάζονται.

Μαζί στη ζωή, λοιπόν και φέτος!

 

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;