Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η STIHL CY επιλέγει την Genesis Logistics για τις 3PL ανάγκες της

Η STIHL Κύπρου, υποκατάστημα της ελληνικής θυγατρικής του ομίλου STIHL, ενός από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αλυσοπρίονων και μηχανημάτων για τη δασοκομία και την περιποίηση πρασίνου και κήπων στον κόσμο, ανάθεσε τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας (3PL) της στην Κύπρο, στην εταιρεία Genesis Logistics.

Παγκόσμιος πρωτοπόρος στον τομέα του, από το 1926, ο όμιλος  Stihl σημείωσε για το 2021 κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 5 δις ευρώ.

Όπως σημειώνει ο κ Ραβάνης, Δ/νων Σύμβουλος της Stihl για την Ελλάδα και την Κύπρο «…Τα καινοτόμα προϊόντα, υψηλής ποιότητας και κυρίως με μεγάλη διάρκεια ζωής, όπως και οι υπηρεσίες της STIHL έχουν κεντρική θέση στο πλαίσιο της βιωσιμότητας. Και μας χαροποιεί ιδιαίτερα η συνέργεια αυτή καθώς και  η Genesis Logistics, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά κέντρα 3PL, με τις σύγχρονες σε τεχνολογία αυτοματισμούς και πράσινες εγκαταστάσεις της, πιστοποιημένες με  ISO 14001 περιβαλλοντικής διαχείρισης, ενστερνίζεται τις ίδιες αξίες».

Η STIHL GR & CY έχουν εμπιστευτεί τη Genesis Logistics για τη διαχείριση πέραν των 3 χιλιάδων μοναδικών κωδικών, για την εκτέλεση και τροφοδοσία του δικτύου αντιπροσώπων τους (Β2Β) σε όλη την Κύπρο.

Από την πλευρά του ο κ. Στεφανή, Δ/νων Σύμβουλος της Genesis Logistics, ευχαρίστησε την STIHL για την εμπιστοσύνη τους, και δεσμεύτηκε για υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που διέπονται από τη φιλοσοφία και αρχές του οργανισμού, της ευελιξίας, της διαφάνειας, πελατοκεντρισμου και πράσινης πρακτικής. 

 

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη