Η Infocredit Group χορηγός στο 8th International Compliance Forum

H Infocredit Group, κορυφαίος πάροχος λύσεων σε θέματα διαχείρισης κινδύνων συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους χορηγούς του 8th International Compliance Forum που οργανώνεται στις 14 Οκτωβρίου 2022 η ώρα 08:30 στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia με γενικό θέμα “Ensuring Sustainability!”.

 

Το Φόρουμ απευθύνεται στους επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα της Κανονιστικής Συμμόρφωσης και φιλοξενεί διακεκριμένους ομιλητές οι οποίοι αναλύουν και συζητούν τις εξελίξεις που αφορούν την λειτουργία του κλάδου.

To άτομο που θα εκπροσώπηση την Infocredit Group στο Panel discussion, είναι η Rocio Gray, Compliance Expert της εταιρείας LexisNexis solutions. H Rocio, είναι ειδική Financial Crime Compliance, είναι υπεύθυνή για την παροχή συμβουλών σχετικά με την ανάλυση και την ερμηνεία των περιφερειακών ρυθμιστικών οδηγών για να διασφαλίσει ότι η αρχιτεκτονική, ο σχεδιασμός και η εφαρμογή των λύσεων μας είναι πλήρως ευθυγραμμισμένες με τις εθνικές και διεθνείς απαιτήσεις δέουσας επιμέλειας AML και KYC. Με τα χρόνια, έχει παράσχει βέλτιστες πρακτικές για τον έλεγχο AML-CFT, τη δέουσα επιμέλεια πελατών και το Financial Counterparty KYC για έναν εκτεταμένο αριθμό πελατών σε όλη την περιοχή EMEA. Οι τομείς εξειδίκευσής της περιλαμβάνουν τον έλεγχο και την παρακολούθηση λιστών παρακολούθησης AML, το KYC και το Third-party Due Diligence. Η Rocio είναι μέλος με πιστοποίηση CAMS και ICA και έχει περισσότερα από 6 χρόνια εμπειρίας στη συμμόρφωση με το οικονομικό έγκλημα. Η Rocio απέκτησε πτυχίο στη Νομική και ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις από το Πανεπιστήμιο της Σεβίλλης και ένα δεύτερο μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις από το Διεθνές Πανεπιστήμιο La Rioja στην Ισπανία.

Κατά τη διάρκεια του φόρουμ, η εταιρεία  Infocredit Group θα παρουσιάσει τις λύσεις κινδύνου που προσφέρει μέσω της LexisNexis Risk Solutions συμπεριλαμβανομένου και των εργαλείων LexisNexis WorldCompliance Online Search Tool, LexisNexis WorldCompliance Data and LexisNexis Bridger Insight XG. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για επιπλέον λύσεις και συστήματα που προάγουν την διαφάνεια στις συναλλαγές όπως επίσης και την συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία, μέσα από demos και free trials.

Περισσότερες πληροφορίες για το Φόρουμ κάντε κλικ εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για τα εργαλεία και λύσεις της Infocredit Group επικοινωνήστε: +357 22 398000, email: info@infocreditgroup.com, ιστοσελίδα: http://www.infocreditgroup.com/services/lexisnexis

 

 

Λίγα Λόγια για την Infocredit Group

Η Infocredit Group αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο εμπορικών πληροφοριών και λύσεων σε θέματα διαχείρισης κινδύνων με εμπειρία πέραν των 50 χρόνων.H εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου, Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Υπηρεσίες ESG και Συμβουλευτικές υπηρεσίες, Ανάκτησης Οφειλών, Τηλεφωνικού Κέντρου, Επαγγελματικής Κατάρτισης και Digital Marketing. Μέσα από ένα διεθνές αναγνωρισμένο δίκτυο στρατηγικών εταίρων,όπως Lexis Nexis Risk Solutions, Finclude, VinciWorks, CICM, ICSA, MACM, η Infocredit Group παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις βοηθώντας τις επιχειρήσεις στην εκπλήρωση των οικονομικών, νομικών και ηθικών τους υποχρεώσεων. Με γραφεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και παρουσία σε Ελλάδα, Μάλτα, Ρωσία και Ρουμανία η Infocredit Group παρέχει λύσεις και στη διεθνή αγορά.

Δειτε Επισης

Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»
Νέα πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα