TBWA\Entelia: Έγινε «Google Marketing Platform Certified Partner»

Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για την οικογένεια της TBWA\Entelia, αφού είναι η πρώτη εταιρεία σε Κύπρο και Ελλάδα που έγινε Google Marketing Platform Certified Partner με πιστοποίηση στην προγραμματική πλατφόρμα της Google ‘Display and Video 360’. 

Αν και τα κριτήρια και η διαδικασία διεκδίκησής της αποτελούν μία μεγάλη πρόκληση για κάθε εταιρεία, η TBWA\Entelia απέδειξε ξανά ότι δεν υπάρχουν βαθμοί δυσκολίας, παρά μόνο σκληρή δουλειά. Πέρασε επιτυχώς από σειρά συνεντεύξεων και υποβολή εξειδικευμένων μελετών, αφού μπροστά σε κάθε τι που της προσφέρει ισχυρά εφόδια για να οδηγεί το πελατολόγιό της σε μεγαλύτερο μερίδιο μέλλοντος, όλα είναι δυνατά…

Τι σημαίνει για μία εταιρεία στον τομέα της επικοινωνίας

Η πιστοποίηση αυτή θεωρείται τιμητική διάκριση για μία εταιρεία, γιατί της προσφέρει ένα επιπλέον προβάδισμα. Κατέχει, αποδεδειγμένα, εξειδικευμένη τεχνογνωσία, η οποία παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στον τομέα του digital marketing και της επικοινωνίας, καθώς και αποτελεσματικότερη και ορθότερη διαχείριση budgets, αλλά και μετρήσιμα αποτελέσματα.  

Ο δρόμος προς την πιστοποίηση, δεν ήταν απλή υπόθεση

Ό,τι χαρίζει αισθήματα υπερηφάνειας, δεν περνά από εύκολα μονοπάτια. Έτσι και η TBWA\Entelia, που δραστηριοποιείται επιτυχημένα στον απαιτητικό αυτό τομέα εδώ και 27 χρόνια, πέρασε από μία αυστηρή διαδικασία. Η Google εξέτασε εις βάθος τις γνώσεις και τα προσόντα των μελών της ομάδας που εκπροσώπησε την εταιρεία και ακολούθως τις επιτυχίες που σημείωσαν (μαζί της) οι πελάτες της. Συλλέγοντας, λοιπόν, όλα αυτά τα στοιχεία, διαπίστωσε ότι πληροί υψηλές προδιαγραφές και παρουσιάζει εξαιρετική απόδοση.

Απαριθμώντας πλεονεκτήματα σε κάθε συνεργασία

Αξιοποιώντας τις μεγάλες δυνατότητες που της δίνει η πιστοποίηση αυτή, η αξιοποίηση της τεχνολογίας στο έπακρον, οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες, οι ευέλικτες λύσεις, η εκπαίδευση, η δημιουργία προϊόντων και η τεχνική υποστήριξη σε ένα διευρυμένο πελατολόγιο, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η TBWA\Entelia σε κάθε brand που θέλει να εξελίσσεται.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η General Manager της TBWA\Entelia, κα Νικολέττα Βλασίου: «H τιμητική αυτή διάκριση επιβεβαιώνει ότι κάθε επιτυχία είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, γιατί η πιστοποίηση ‘Google Marketing Platform Certified Partner - DV360 Programmatic Platform’ αναγνωρίζει το υψηλό επίπεδο δουλειάς μας, αλλά και τις επιτυχίες που καταγράφουμε μαζί με τους συνεργάτες μας. Κι αν σκεφτεί κανείς ότι γιγαντιαίοι κολοσσοί διαφήμισης, όπως OMD, Omnicom Group, GroupM και Publicis Worldwide, είναι μόνο μερικές από τις εταιρείες που κατέχουν τον τίτλο αυτό, τότε μπορείτε να φανταστείτε πώς ήταν για εμάς η επόμενη μέρα, όταν μάθαμε τα ευχάριστα νέα. Η εξερεύνηση όμως κάθε πτυχής του ψηφιακού κόσμου και των δυνατοτήτων που προσφέρει σε αναπτυξιακό και επιχειρηματικό επίπεδο, δεν τελειώνει εδώ. Συνεχίζουμε με περισσότερο ζήλο, γιατί… we are for brands with Disruption»!

Για περισσότερες πληροφορίες, κάνε κλικ στο www.tbwaentelia.com ή ακολούθησε την TBWA/Entelia στα Social Media της:

Facebook: https://www.facebook.com/TBWAentelia

Instagram: https://www.instagram.com/tbwaentelia/

LinkedIn: www.linkedin.com/company/tbwa-entelia/

 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett