ZEBRA: Με επιτυχία το «Rethink, Reimagine, Reinvent Integration

Με μεγάλη χαρά, η ZEBRA θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες στο «Rethink, Reimagine, Reinvent Integration | A Unified Experience'' Event που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Το Βrunch Εvent πραγματοποιήθηκε στη Μαρίνα Λεμεσού, στο EPSILON Resto Bar στις 23 Σεπτεμβρίου 2022.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους ομιλητές της IBM και της Ελληνικής Τράπεζας που συνδύασαν και μοιράστηκαν μια ποικιλία από πολύτιμες ομιλίες και μια έκθεση των πιο προηγμένων τεχνολογιών της IBM. Οι ομιλητές ήταν εξειδικευμένοι επαγγελματίες της IBM, με μεγάλη εμπειρία και γνώση, μαζί με εκπρόσωπο της Ελληνικής Τράπεζας, η οποία παρουσίασε μελέτη περίπτωσης σχετικά με τη λύση Robotic Process Automation.

Η κα Tζοάννα Tσάκωνα, Automation Sales Specialist στην IBM, παρουσίασε τη λύση IBM Cloud Pak for Integration, η οποία είναι η πιο ολοκληρωμένη υβριδική πλατφόρμα ενοποίησης, σχεδιασμένη να υποστηρίζει την κλίμακα, την ασφάλεια και την ευελιξία που απαιτούνται για να ενδυναμώσετε τον ψηφιακό σας μετασχηματισμό. Επιπλέον, η κα Τσάκωνα παρουσίασε το Instana Observability, μια λύση που ενισχύει τη λειτουργικότητα και την παρατηρησιμότητα στην παρακολούθηση της απόδοσης μιας εταιρικής εφαρμογής (APM). Με το IBM Instana Observability, οι χρήστες μπορούν να συνδυάσουν το APM με δυνατότητες αυτοματισμού και κατανεμημένη ανίχνευση για ανάπτυξη επί τόπου ή ως λύση SaaS.

Ο κ. Πάνος Χρονόπουλος, Technical Sales Specialist της IBM, παρουσίασε το Robotic Process Automation γνωστό και ως RPA. Το RPA της IBM αυξάνει τις παραδοσιακές δυνατότητές του RPA με επιπλέον αυτοματισμό. Οι χρήστες το υιοθετούν για να ανταποκριθούν στις άμεσες ανάγκες αυτοματισμού εργασιών τους και, στη συνέχεια, στρώνουν τις πρόσθετες δυνατότητές του για να κάνουν τα RPA bots τους πιο έξυπνα και ακόμη πιο ευέλικτα. Τα bots θα μπορούν να ενορχηστρώνουν ροές εργασίας, να ενσωματώνονται με τους επιχειρηματικούς κανόνες και αποφάσεις, να διαχειρίζονται περιεχόμενο και να συλλαμβάνουν δεδομένα — όλα αυτά για να βοηθήσουν τους οργανισμούς να επιτύχουν τους υπάρχοντες επιχειρηματικούς στόχους πιο αποτελεσματικά και αποτελεσματικά, αλλά και να τους επιτρέψουν να ξανασκεφτούν νεότερα και ακόμη πιο επεκτάσιμα και καινοτόμα ιδέες.

Η κα Μαριλένα Ν. Γεωργιάδου, Associate Manager στην Ελληνική Τράπεζα, χαροποίησε το κοινό παρουσιάζοντας την εμπειρία της Τράπεζας όσον αφορά την υιοθέτηση λύσεων της IBM για την αντιμετώπιση διάφορων προκλήσεων. Συγκεκριμένα, η ανάγκη για ένα νέο τρόπο επικοινωνίας των συστημάτων ήταν η κύρια αφορμή στην απόφαση της Τράπεζας να εφαρμόσει μια λύση Middleware σε όλη την τράπεζα, αφήνοντας πίσω άμεσες ενσωματώσεις, απαρχαιωμένες πρακτικές και σιλό δεδομένων. Το IBM Integration Bus ήταν η κατάλληλη επιλογή για την αντιμετώπιση της πρόκλησης αυτής.

Το IBM Integration Bus (πλέον γνωστό ως APP Connect Enterprise) εφαρμόστηκε έτσι ώστε να επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ ετερογενών συστημάτων με πολύ διαφορετικό υλικό/λογισμικό. Επιπρόσθετα, η Τράπεζα έχει εφαρμόσει την λύση IBM API Connect για καλύτερη διαχείριση των APIs, την σωστή διαχείριση κύκλου ζωής των APIs αλλά και τη βελτιωμένη ασφάλεια της Ελληνικής Τράπεζας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ όλων των συστημάτων και παρείχε τη δυνατότητα δημιουργίας και υλοποίησης νέων αλλά και περίπλοκων ροών των APIs, καθώς και την ασφαλή τους ροή με εξωτερικά συστήματα. Ο συνδιασμός των λύσεων αυτών υπήρξαν οι κύριοι παράγοντες που επέτρεψαν στην Τράπεζα να κάνει ένα τεράστιο ανοδικό άλμα όσον αφορά την καινοτομία, την απόδοση αλλά και σταθερότητα της Τράπεζας.

Η στρατηγική της IBM σχετικά με το Hybrid Cloud και την AI αντικατοπτρίζει την ουσία της Ψηφιακής Καινοτομίας. Είναι κρίσιμης σημασίας για τις επιχειρήσεις να προωθήσουν την καινοτομία στα ετερογενή περιβάλλοντά τους. Οι λύσεις Hybrid Cloud επιτρέπουν την ενοποίηση και την ενορχήστρωση του φόρτου εργασίας της επιχείρησης σε πολλαπλά περιβάλλοντα, ενώ το ταξίδι προς το Hybrid Cloud ξεκλειδώνει την πλήρη αξία της Ψηφιακής Καινοτομίας. Ως καταλύτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό, οι λύσεις της IBM επιταχύνουν το ταξίδι προς μια μακροχρόνια αξία.

Οι Σύμβουλοι ZEBRA μαζί με την IBM είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουν οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια για να προχωρήσετε με τις λύσεις Hybrid Cloud, το Cloud Pak for Integration, το RPA, το Instana και το Turbonomic, καθώς και για τη διαχείριση και την προστασία του περιβάλλοντος κοντέινερ. 

  

  

  

 

 

Όλες οι παρουσιάσεις της εκδήλωσης έχουν ενοποιηθεί και αυτές βρίσκονται στον ακόλουθο σύνδεσμο: Rethink, Reimagine, Reinvent Integration - A Unified Experience

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας