Στο επίκεντρο η Κύπρος ενόψει International Funds Summit & Expo

InBusinessNews  27/09/2022 10:13
Στο επίκεντρο η Κύπρος ενόψει International Funds Summit & Expo

Στο επίκεντρο η Κύπρος ενόψει International Funds Summit & Expo

InBusinessNews  27/09/2022 10:13

Στραμμένα στην Κύπρο είναι τα βλέμματα ενόψει του 8oυ «International Funds Summit & Expo» που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 8 Νοεμβρίου, στη Λευκωσία.

Το Συνέδριο, ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης με 500+ συμμετέχοντες από πέραν των 30 χωρών, θα υποδεχτεί κορυφαίους διαχειριστές κεφαλαίων και ειδικούς του τομέα για να συζητήσουν τις εξελίξεις σε σχέση με τα παγκόσμια κριτήρια και τα ζητήματα συμμόρφωσης με τη διεθνή τυποποίηση, τη ρύθμιση και τη νομική συμμόρφωση, σε μια περίοδο σαρωτικών αλλαγών.

Εκτός από τις βραχυπρόθεσμες αβεβαιότητες, οι διαχειριστές κεφαλαίων αντιμετωπίζουν μια σειρά από μεσοπρόθεσμες προκλήσεις, που συνίστανται σε αλλαγές στη προσφορά και ζήτηση, την ώρα που τεχνολογικές εξελίξεις δείχνουν το δρόμο για μια νέα εποχή.

Το πώς μπορεί ο κλάδος διαχείρισης κεφαλαίων να παραμείνει μπροστά υπό το φως των νέων προκλήσεων και να αξιοποιήσει τις νέες δυνατότητες είναι ακόμη ένα σημαντικό ζήτημα που θα διερευνηθεί κατά τη διάρκεια της  εκδήλωσης.

Για το θέμα θα μιλήσει ο Stéphane Janin, Co-Chair of Asset Management and Investors Council, του International Capital Market Association (ICMA) ο οποίος θα διερευνήσει τα πιο πάνω καθώς και το πώς με τις εξελίξεις αυτές οι Ευρωπαίοι διαχειριστές κεφαλαίων δύναται να αυξήσουν τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα.

Ο Thomas Tilley, Senior Economist του European Fund and Asset Management Association (EFAMA), επίσης θα παραστεί στην εκδήλωση, για να αναλύσει τις τάσεις που καταγράφονται στο τομέα των επενδυτικών ταμείων στην Ευρώπη με ιδιαίτερη εστίαση στη κυπριακή επενδυτική αγορά, υπό ευρωπαϊκή σκοπιά.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Υπουργός Οικονομικών της χώρας, Κωνσταντίνος Πετρίδης.  Το Συνέδριο θα απευθύνει και ο Προέδρος του Invest Cyprus Ευγένιος Ευγενίου, όπως επίσης και

ο Επικεφαλής Επιστήμονας Έρευνας & Καινοτομίας και Πρόεδρος του Δ.Σ του ΙδΕΚ  Δρ. Νικόλαος Μαστρογιαννόπουλος.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε διαχειριστές επενδυτικών ταμείων, διαχειριστές επενδύσεων

διαχειριστές κεφαλαίων και άλλων περιουσιακών στοιχείων, δικηγόρους και νομικούς συμβούλους που ειδικεύονται σε θέματα επενδύσεων, λογιστές, ελεγκτές, φοροτεχνικούς,  επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα που ειδικεύονται σε συναφή θέματα, σύμβουλους επιχειρήσεων, και άλλους επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα των επενδύσεων.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική και ολοκληρωμένη συμμετοχή στο συνέδριο αναλογεί σε μέχρι 7 μονάδες Συνεχούς Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD units). Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το περιεχόμενο του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.

Για ηλεκτρονικές εγγραφές στο Συνέδριο, κάντε κλικ εδώ.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να συμμετέχουν ως χορηγοί και να επωφεληθούν από μια θέση ομιλίας και να έχουν άμεσο αντίκτυπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα χορηγιών πατήστε με τον Χριστόφορο Κωνσταντίνου στο 22505565 ή μέσω e-mail στο christopher.constantinou@imhbusiness.com.

Πληροφορίες Συνεδρίου

Πότε: 7-8 Νοεμβρίου 2022

Που: ξενοδοχείο Hilton Nicosia, στη Λευκωσία

Οργανωτές: Κυπριακός Οργανισμός Επενδυτικών Ταμείων (CIFA), Invest Cyprus

Συντονιστής: IMH

Πλατινένιος Χορηγός: RSM Cyprus

Technology & Innovation Conference Partner: Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας

Χρυσοί Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Eurobank Cyprus, KPMG in Cyprus, Treppides Group of Companies

Αργυροί Χορηγοί (μέχρι στιγμής): ECOMMBX, EFFECT, GMM Global Money Managers Ltd., SYSTEMIC, Trident Trust Group, Vistra

Υπό την Αιγίδα: του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

Conference Experience Sponsor: Conferience

Υποστηρικτές: Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), Chartered Institute for Securities & Investment (CISI), Hedge Fund Association (HFA), Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW), International Capital Market Association (ICMA), International Compliance Professionals Association (ICPA)

Με την στήριξη: Association of Certified Fraud Examiners – Cyprus Charter (ACFE), Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου (ACB), CFA Society Cyprus, Cyprus Fiduciary Association (CYFA), Cyprus Institute of Internal Auditors, Cyprus Integrity Forum (CIF), Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (σελκ)

Media Partners: Funds Europe, Savvy Investor, The Investor

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business, περιοδικό GOLD

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.cyprusfundssummit.com

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας