Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Στην Ιωάννα Ελευθερίου η υποτροφία «Εύη Παπαδοπούλου» της ΚΕΑΝ

Τεράστιο ήταν και φέτος το ενδιαφέρον από αιτήσεις για την υποτροφία «Εύη Παπαδοπούλου» που παραχωρεί η ΚΕΑΝ τα τελευταία τέσσερα χρόνια για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Digital Marketing του Cyprus Institute of Marketing (CIM) σε συνεργασία με το University of West London.

Η υποτροφία αξίας €8000 παραχωρήθηκε φέτος στη φοιτήτρια Ιωάννα Ελευθερίου, εις μνήμη της Εύης Παπαδοπούλου, Διευθύντριας του Marketing, μέλος του Δ.Σ. της KEAN και διακεκριμένης επαγγελματία της κυπριακής κοινωνίας.

H αείμνηστη Εύη Παπαδοπούλου υπήρξε πρωτοπόρος και μια ηγετική μορφή στον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου που αφιέρωσε όλη της τη ζωή στη δημόσια προσφορά αγωνιζόμενη για τα δικαιώματα των καρκινοπαθών συμπατριωτών μας. Η υποτροφία που φέρει το όνομά της έχει ήδη καταστεί πλέον θεσμός στα κυπριακά εκπαιδευτικά δρώμενα και στηρίζει τις προσπάθειες των νέων που φιλοδοξούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να διαπρέψουν στον χώρο του μάρκετινγκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρωτοβουλία αυτή εμπίπτει  στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει ο Όμιλος της ΚΕΑΝ, που έχει ως στόχο στην ανάπτυξη της κυπριακή κοινωνίας και τη συμπαράσταση στις ανάγκες των πολιτών της.

Η κα. Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ, δήλωσε σχετικά: «Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη υπερηφάνεια που για 4η συνεχόμενη χρονιά προσφέρουμε αυτό που θεωρούμε υψίστης σημασίας όχι μόνο για την εταιρεία μας αλλά και την κυπριακή κοινωνία γενικότερα. Μ’ αυτή την πλήρη υποτροφία στη μνήμη της αείμνηστης Εύης Παπαδοπούλου θέλουμε να δώσουμε κίνητρο και αξία στην προσπάθεια των νεαρών σπουδαστών του Cyprus Institute of Marketing  για επίτευξη υψηλότερων ακαδημαϊκών και ερευνητικών στόχων.  Ευχόμαστε στην Ιωάννα καλή σταδιοδρομία και να αξιοποιήσει αυτή την ευκαιρία για να πετύχει τους στόχους της»

Σε δικές του δηλώσεις ο κ. Γιάγκος Χατζηγιάννης, CEO, του CIM ανέφερε: «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που για 4η συνεχή χρονιά προκηρύξαμε την προσφορά μιας πλήρους υποτροφίας για το πρόγραμμα του University of West London «MSc Digital Marketing, εις μνήμη της κύριάς Εύης Παπαδοπούλου. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην ΚΕΑΝ για την διαχρονική και εξαιρετική συνεργασίας και είμαστε σίγουροι ότι η προσφορά της συγκεκριμένης υποτροφίας θα συνεχίσει για πολλά χρόνια αφού έχει εξαιρετικά αποτελέσματα και συμβάλει στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης των Οργανισμών μας»

Δειτε Επισης

Σε τροχία απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου