Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Parimatch Tech ανάμεσα στους καλύτερους χώρους εργασίας στην Ευρώπη

Μια νέα σημαντική διάκριση για την Parimatch Tech είναι η συμπερίληψή της στη λίστα με τους καλύτερους χώρους εργασίας στην Ευρώπη, «Europe's Best Workplaces ™ 2022». Η λίστα βασίζεται σε εμπιστευτικά δεδομένα έρευνας που αντιπροσωπεύουν 1,4 εκατομμύρια υπαλλήλους από περισσότερες από 3.000 εταιρείες σε 37 χώρες στην Ευρώπη. Οι εταιρείες αξιολογούνται επίσης για το πόσο καλά δημιουργούν μια εμπειρία στο χώρο εργασίας «For All™», που περιλαμβάνει όλους τους εργαζόμενους ανεξάρτητα από το ποιοι είναι ή τι κάνουν. Η Parimatch Tech κατέλαβε την 17η θέση στην κατηγορία των μεσαίων επιχειρήσεων μεταξύ των καλύτερων χώρων εργασίας στην Ευρώπη.

Το Great Place to Work προσδιορίζει τους καλύτερους χώρους εργασίας στην Ευρώπη αναλύοντας τα προγράμματα στο χώρο εργασίας των εταιρειών και ερευνώντας πάνω από μισό εκατομμύριο εργαζόμενους σε πολλές χώρες σχετικά με τους βασικούς παράγοντες που δημιουργούν υπέροχους χώρους εργασίας για όλους. Για να ληφθούν υπόψη, οι εταιρείες πρέπει πρώτα να αναγνωριστούν ως εξέχουσες στην τοπική τους περιοχή.

Σχολιάζοντας την επιτυχία της εταιρείας, η Group HR Director της Parimatch Tech, Μαριάννα Χατζηαντωνίου, δήλωσε: «Μετά την περσινή μεγάλη διάκριση της Parimatch Tech και τη συμπερίληψή της στη λίστα των «Europe's Best Workplaces™ 2021, τολμήσαμε και φέτος, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας και της τραγωδίας του πολέμου στην Ουκρανία. Δεδομένου ότι η εταιρεία μας έχει τις ρίζες της στην Ουκρανία, πρέπει να διαχειριστούμε το μέλλον των εργαζομένων μας, ειδικά εκείνων που έμειναν στην Ουκρανία σε ένα πολεμικό κλίμα. Σε αυτό το περιβάλλον, η ένταξή μας ξανά στη λίστα με τους καλύτερους χώρους εργασίας της Ευρώπης την κάνει μια μεγάλη νίκη. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γιατί οι άνθρωποι της Parimatch Tech, μέσω των απαντήσεών τους στην έρευνα και μέσω της υποστήριξής τους, έδειξαν το επίπεδο εμπιστοσύνης τους στην εταιρεία».

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Great Place to Work®, Κυριάκος Ιακωβίδης, δήλωσε ότι: « Δεν μας ξαφνιάζει καθόλου η για δεύτερη κατά σειρά χρονιά διάκριση της Parimatch Tech με την ένταξη της στη λίστα Best Workplaces™ in Europe 2022. Οφείλουμε επιπλέον να αναγνωρίσουμε ότι η πετυχημένη ανθρωποκεντρική στρατηγική της ήταν το θεμέλιο για να μπορέσει η εταιρεία να χειριστεί τις προκλήσεις του πολέμου στην Ουκρανία. Έμπρακτο παράδειγμα ότι είναι σε περιόδους κρίσης που ένας οργανισμός πρέπει να δείχνει τον καλύτερο της εαυτό στους ανθρώπους του».

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου