6ο Business Leaders Summit: Ο λόγος στους millennials ηγέτες

Τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες τους, καθώς και τα νέα πλάνα τους, θα μοιραστούν, ενώπιον του 6ου Business Leaders Summit, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 στο Hilton Nicosia, πρωταγωνιστές του κυπριακού επιχειρείν.       

Φέτος, η μεγαλύτερη στο είδος της συγκέντρωση επιχειρηματικών ηγετών της Κύπρου, που διοργανώνεται από την Τράπεζα Κύπρου, θα δώσει τον λόγο στη γενιά των millennials, η οποία κατακτά τον ένα μετά τον άλλο, κορυφαίους διοικητικούς και διευθυντικούς ρόλους σε εταιρείες και οργανισμούς.             

Οι ομιλητές, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, θα μοιραστούν με το κοινό τους στόχους τους και τις στρατηγικές με τις οποίες τους επιτυγχάνουν, απαντώντας, επίσης, στο πώς βλέπουν να εξελίσσεται η επιχειρηματικότητα στη χώρα μας και διεθνώς. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται, επίσης, να συγκεντρώσει η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τίτλο «Η Νέα Γενιά Κύπριων Business Leaders». Στο επίκεντρό της θα βρεθούν ζητήματα ηγεσίας, διαχείρισης και διαδοχής, σε μια εποχή κατά την οποία προβάλλει εντονότερο το θέμα της διαδοχής, καθώς όλο και περισσότεροι baby boomers και gen-xers συνταξιοδοτούνται.               

Το πάνελ θα αποτελείται από τους Χριστίνα Ιακωβίδου - Οικονομική Διευθύντρια του Ομίλου MSJ, Χρίστο Ιακώβου - Εκτελεστικό Διευθυντή του Ομίλου Ιακώβου, Μιχάλη Πέτρου - Εμπορικό Διευθυντή της Α/ΦΟΙ Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα, Κόδρο Πηλακούτα - Επικεφαλής Επιχειρησιακών Λειτουργιών του Ομίλου Πηλακούτα, Χρίστο Φωτιάδη - Strategic Development & Retail Operations Director της ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers και Δέσποινα Χρυσοχού - Εκτελεστική Διευθύντρια του Ομίλου Cyfield. Οι επιχειρηματίες θα εκφράσουν, επίσης, θέσεις και απόψεις για τα οικονομικά και πολιτικά ζητήματα της επικαιρότητας.                              

Θα προηγηθεί εισαγωγή από τον Συντονιστή του Συνεδρίου, Ξένιο Κονομή, Διευθυντή Διεύθυνσης Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου και παρουσίαση από τον δρα Χάρη Πουαγκαρέ, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο & Διευθυντή Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων της Τράπεζας Κύπρου. Το συνέδριο θα κλείσει με την τοποθέτηση του του Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας, Πανίκου Νικολάου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: Τράπεζα Κύπρου

Συντονιστής: ΙΜΗ

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»