Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Ask WiRE επεκτείνεται στην Ελλάδα

Η Ask WiRE, η βραβευμένη fintech που καταγράφει το δυναμικό προφίλ όλων των ακινήτων στην Ευρώπη, ανακοινώνει την επέκταση των εργασιών της με τη λειτουργία γραφείου στην Αθήνα.

Στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση της διαφάνειας στην αγορά ακινήτων στον ελληνικό χώρο και να παρέχει την απαραίτητη πληροφόρηση σε τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, επενδυτές ακινήτων και άλλους ώστε να προσαρμόσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους αλλά και να ξεκλειδώσουν τις διαδικτυακές τους πωλήσεις.

Η εταιρεία θα φιλοξενείται  στις εγκαταστάσεις του EGG (Enter-Grοw-Go) της Eurobank, ένα πρόγραμμα το οποίο παρέχει ουσιαστική υποστήριξη σε νεοφυείς και νέες επιχειρήσεις, προσφέροντάς τους γραφειακούς χώρους, καθοδήγηση, πρακτική επαγγελματική εκπαίδευση και ευκαιρίες δικτύωσης. Η πρωτοβουλία EGG έχει ξεκινήσει από τον Μάιο του 2013 και, μέχρι σήμερα, έχει βοηθήσει περισσότερους από 1.000 επιχειρηματίες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να δημιουργήσουν περισσότερες από 275 νεοφυείς επιχειρήσεις.

Ο Παύλος Λοΐζου, Διευθύνων Σύμβουλος της Ask WiRE, σχολίασε: «Η Ελλάδα διαθέτει ένα από τα πιο δυναμικά οικοσυστήματα startup σε όλη την Ευρώπη, με την κυβέρνηση της χώρας και τις εταιρείες να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας και στο προσφερόμενο προϊόν τους. Ο συνδυασμός  ανάκαμψης του τομέα των ακινήτων, τα ποικίλα γεωφυσικά τοπία και η ραγδαία αύξηση των τιμών της ενέργειας, δημιουργούν χειροπιαστές ευκαιρίες για συνεργασίες και για ανάπτυξη των λύσεων που παρέχουμε. Στοχεύουμενα θέσουμε γερά θεμέλια για την ελληνική μας οντότητα και να συνεισφέρουμε στο αναπτυσσόμενο τεχνολογικό οικοσύστημα της χώρας».

Η Ask WiRE προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες και τέσσερα βασικά προϊόντα: Αυτοματοποιημένη εκτίμηση και παρακολούθηση των συνθηκών στην αγορά ακινήτων, αυτοματοποιημένη εκτίμηση φυσικού κινδύνου και εκτίμηση κόστους ανακατασκευής, περιβαλλοντική βαθμολογία για σκοπούς υποβολής ρυθμιστικών εκθέσεων ESG, και υπολογισμό της ηλιακής απόδοσης για παραγωγή ενέργειας από φωτοβολταϊκά. Αυτά τα προϊόντα, προς το παρόν, προσφέρονται ως DaaS (Data as a Service - Δεδομένα ως υπηρεσία) σε εταιρικούς πελάτες, ενώ η ανάπτυξη του SaaS (Software as a Service - Λογισμικό ως υπηρεσία) βρίσκεται αναμένεται να είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του χρόνου.

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου