Αγκάλιασε τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης το «επιχειρείν»

Δυναμικό παρών έδωσε η επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου στο φιλανθρωπικό δείπνο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου στη Λευκωσία, με στόχο την οικονομική στήριξη του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης. 

Η εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε ο Ανεξάρτητος Φορέας Κοινωνικής Στήριξης, πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου και στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη. 

Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής βραδιάς, επιχειρήσεις και ενεργοί πολίτες των οποίων οι δράσεις συμβαδίζουν με το κοινωνικό καλό, ήρθαν αρωγοί στην προσπάθεια στήριξης του Φορέα, καθότι μέσα από τη συμμετοχή τους και με εισφορές ύψους €3.000 ή €2.500, συγκεντρώθηκε προς ενίσχυση του Φορέα συνολικό ποσό που ξεπέρασε τις εκατό χιλιάδες ευρώ. 

Σε χαιρετισμό της, η πρόεδρος του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης, Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη, υπέδειξε πως από το 2015 μέχρι σήμερα ο Φορέας στήριξε φοιτητές με ποσό πέραν των €3,6 εκατομμυρίων ευρώ, τονίζοντας πως καθώς αποχωρεί από την ιδιότητα της Πρώτης Κυρίας και κατ' επέκταση του Φορέα, το όραμά της «κανένας φοιτητής χωρίς πτυχίο, έγινε πραγματικότητα».

Όπως είπε η Άντρη Αναστασιάδη, ο Ανεξάρτητος Φορέας Κοινωνικής Στήριξης «υπήρξε το δικό μου όραμα προσφοράς, στο πιο πολύτιμο κομμάτι της κοινωνίας μας, τους νέους μας, το μέλλον του τόπου μας, τους αυριανούς ηγέτες, τα στελέχη της προόδου και της ανάπτυξης της Κύπρου μας».

Με τη σειρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, σημείωσε ότι «στη βάση της αλληλεγγύης στοχεύουμε να ευνοήσουμε την κοινωνία, δίνοντας έμφαση στους νέους μας». Για να υπογραμμίσει ότι η ΟΠΑΠ Κύπρου, προτάσσοντας το δικαίωμα της μόρφωσης, στέκεται δίπλα στον Φορέα, σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. 

 

Αξέχαστες μοναδικές μουσικές στιγμές στους παρευρισκόμενους χάρισε η δημοφιλής συμπατριώτισσα μας τραγουδίστρια Άννα Βίσση, ερμηνεύοντας επιτυχίες από την πολύχρονη λαμπρή της καριέρα.   

 

Στη σκηνή βρέθηκε και ο επίσης δημοφιλής καλλιτέχνης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Ποιος είναι ο Φορέας 

Ο Ανεξάρτητος Φορέας Κοινωνικής Στήριξης στηρίζει εδώ και χρόνια την παιδεία και τη νέα γενιά με διαφανή, αξιοκρατικό και θεσμοθετημένο τρόπο. Μεταξύ άλλων, προσφέρει οικονομική βοήθεια σε φοιτητές, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με δυσκολίες που δεν μπορούν να υπερβούν και χρειάζονται στήριξη για την ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωση των σπουδών τους.

​​Ο Ανεξάρτητος Φορέας Κοινωνικής Στήριξης ιδρύθηκε πριν από οκτώ χρόνια, κατά τη διάρκεια της τεράστιας οικονομικής κρίσης, όταν πολλοί φοιτητές διέκοπταν τις σπουδές τους λόγω οικονομικών δυσκολιών. Με τη βοήθεια των πρυτάνεων των Πανεπιστημίων που εδρεύουν στην Κύπρο, συμπλήρωσε τα δίδακτρα των φοιτητών αυτών, ώστε να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους.

  • Οργανωτής: Ανεξάρτητος Φορέας Κοινωνικής Στήριξης
  • Υπερήφανος Υποστηρικτής: ΟΠΑΠ Κύπρου
  • Χορηγός Hospitality: Catercom Catering
  • Συντονιστής: IMH
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, ΡΕΠΟΡΤΕΡ, Super FM
  • Εταιρείες που έχουν συμβάλει: Bank of Cyprus, ECOMMBX, Charalambides Christis LTD, Phanos N. Epiphaniou Public Ltd, Vassos Eliades Ltd, C.A. Papaellinas Group, KPMG, Char. Pilakoutas Group, Metaquotes, Windsor Brokers, Columbia Hotel Academy, MHV, MC Digital Media Group, Altamira Real Estate, RCB Bank, Gnora Communication Consultants, Trust Insurance Cyprus, NETinfo, Logicom Group, NCR Cyprus, Cyproman Services Ltd (CPM), Polakis Sarris + CO LLC

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;