Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Όμιλος Λεπτός: Η καλοκαιρινή επιλογή για πολυτελή παραθαλάσσια ζωή

Η Πάφος είναι μια παραθαλάσσια πόλη που προσφέρει ένα συνδυασμό χαλαρής αλλά και γεμάτη δραστηριότητες ζωής στους επισκέπτες και τους κατοίκους της και αποτελεί ιδανική τοποθεσία για όσους αναζητούν μια πολυτελή, παραθαλάσσια ζωή.

Για κάποιους, η παραθαλάσσια ζωή σημαίνει μόνιμη πρόσβαση σε ένα ήσυχο μέρος όπου μπορούν να συνδέονται με τη φύση και τη θάλασσα καθημερινά. Για άλλους αποτελεί μια πιο δραστήρια ζωή, όπου δραστηριότητες όπως το σέρφινγκ και οι καταδύσεις να μπορούν να είναι μέρος της καθημερινότητάς τους.

Ο Όμιλος Λεπτός προσφέρει μια μοναδική επιλογή παραθαλάσσιων ακινήτων από μοντέρνες και πολυτελείς επαύλεις σε άνετα διαμερίσματα που παρέχουν ένα ειδυλλιακό τρόπο ζωής ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς αγοραστές και επενδυτές. Μερικά παραδείγματα των εντυπωσιακών αναπτυξιακών έργων αυτών του Ομίλου Λεπτός, περιλαμβάνουν το ‘Armonia Beach Villas’ - μια εντυπωσιακή συλλογή από εξαιρετικές μονοκατοικίες μπροστά στην παραλία, και το βραβευμένο ‘Adonis Beach Villas’ που αναπτύχθηκε παράλληλα με το γνωστό ‘Golden Mile’ της Πάφου. Τοποθετημένο στην ακτογραμμή και πανέμορφη περιοχή του Κόλπου των Κοραλλιών, βρίσκεται το πέντε αστέρων, βραβευμένο ‘Coral Seas Villas’ το οποίο είναι μια περιφραγμένη ανάπτυξη με πολυτελείς εγκαταστάσεις. Το ‘Venus Gardens Resort’, που βρίσκεται επί του παρόντος στην ένατη φάση ανάπτυξής του, είναι ένα παραθαλάσσιο καταφύγιο που βρίσκεται μέσα σε καταπράσινους, διαμορφωμένους κήπους σε ένα περιβάλλον που θυμίζει θέρετρο διακοπών. 

Η περιοχή της Πάφου είναι γνωστή για τις ηλιόλουστες της παραλίες, τα καθαρά νερά της και την υπέροχη ακτογραμμή της. Ολόκληρη η περιοχή διαθέτει 27 πανέμορφες παραλίες που είναι ανοιχτές στο κοινό, 16 από τις οποίες φέρουν την εμβληματική γαλάζια σημαία ως αναγνώριση των υψηλών περιβαλλοντικών και ποιοτικών προτύπων τους. Μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες είναι το Coral Bay, ένας ημισεληνοειδές κόλπος μήκους 600 μέτρων με απαλή λευκή άμμο και καθαρά γαλάζια νερά. Στην περιοχή aυτή, υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εστιατόρια και μπαρ, θαλάσσια σπορ και φυσικά το πολυτελές Coral Beach Hotel & Resort, μέλος του Leptos Calypso Hotels Public Ltd.

Η ζωή δίπλα στην θάλασσα και ακριβώς πάνω στο κύμα αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο πολυτέλειας για πολλούς ιδιοκτήτες κατοικίας στο νησί μας. Ντόπιοι αλλά και ξένοι επισκέπτες απολαμβάνουν όλα όσα έχει να προσφέρει η Πάφος, όπως τη φυσική ομορφιά, τις χρυσές αμμώδεις παραλίες, τα φανταστικά ηλιοβασιλέματα τα διάφορα αξιοθέατα και ένα πιο χαλαρό τρόπο ζωής. Πέραν αυτού, απολαμβάνουν το χαμηλότερο κόστος διαβίωσης και τους χαμηλότερους φορολογικούς συντελεστές σε σύγκριση με άλλες χώρες της Ευρώπης.

Ο μεσογειακός τρόπος ζωής είναι η απόλαυση της ζωής στο έπακρο. Ο Όμιλος Λεπτός  και η Πάφος σας προσκαλούν να ζήσετε την ζωή σας δίπλα στην θάλασσα και ακριβώς πάνω στο κύμα, όπου οι φαντασιώσεις και τα όνειρα μετατρέπονται σε πραγματικότητα.

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης