Επιβολή κανονισμών κατά ξεπλύματος στη νέα ψηφιακή εποχή

InBusinessNews  10/08/2022 11:04
Επιβολή κανονισμών κατά ξεπλύματος στη νέα ψηφιακή εποχή

Επιβολή κανονισμών κατά ξεπλύματος στη νέα ψηφιακή εποχή

InBusinessNews  10/08/2022 11:04

Τα σκάνδαλα ξεπλύματος βρώμικου χρήματος έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, ευρέως. Η βιωσιμότητα μιας τράπεζας και η ισχύς του χρηματοπιστωτικού συστήματος μπορεί να επηρεαστούν από ζητήματα νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Για να προστατευθεί η ακεραιότητα και η σταθερότητα του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος και να καταστεί ολοένα και πιο δύσκολο για όσους εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες να επωφεληθούν από τις εγκληματικές δραστηριότητές τους, η ΕΕ και τα παγκόσμια πλαίσια AML/CFT αναβαθμίζονται συνεχώς.

Τομή στο επίκαιρο αυτό θέμα αναμένεται να κάνει ο Αντιπρόεδρος του International Compliance Association της Βρετανίας, Pekka Dare. Μια σπουδαία προσωπικότητα στον χώρο της Συμμόρφωσης, ο Dare, θα παραβρεθεί στο 8ο International Compliance Forum με ημέρα διεξαγωγής του την 14η Οκτωβρίου. Εκεί, όπου θα παρουσιάσει τα δεδομένα γύρω από την επιβολή κανονισμών κατά του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος στη νέα ψηφιακή εποχή, από την σκοπιά των ρυθμιστικών αρχών.

Οι εξελίξεις και τα επόμενα βήματα των πρωταγωνιστών

To φόρουμ αναμένεται για άλλη μια χρονιά να συγκεντρώσει τους καλύτερους του τομέα διαχείρισης συμμόρφωσης στην Κύπρο και να αναδείξει όλες εξελίξεις του χώρου. Tα πλεονεκτήματα από τη διαχείριση συμμόρφωσης στις επιχειρήσεις και την κρισιμότητα τους στην απόδοση της επένδυσης της διαχείρισης αποτελούν βασικά θέματα που θα απασχολήσουν τους ομιλητές.

Στην ατζέντα τους βρίσκονται ζητήματα αναφορικά με τον ρόλο της συμμόρφωσης με εστίαση στο πώς η αποτελεσματική διαχείριση συμμόρφωσης μπορεί να οδηγήσει τις επιχειρήσεις στην επιτυχία. Όπως κάθε φορά έτσι και αυτή τη φορά, το σπουδαίο γεγονός θα ενημερώσει τις επιχειρήσεις για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με την συμμόρφωση σε κανονισμούς και νομικές υποχρεώσεις.

Ποιους ενδιαφέρει

Απευθυνόμενο σε επαγγελματίες και συγκεκριμένα, σε ανώτερα στελέχη από τον ευρύτερο τομέα Κανονιστικής Συμμόρφωσης, το φόρουμ θα παρακολουθήσουν στελέχη από τραπεζικές, ασφαλιστικές, φοροτεχνικές, χρηματοπιστωτικές, καταπιστευματικές, λογιστικές, ελεγκτικές και νομικές εταιρείες, καθώς και από εμπλεκόμενους ρυθμιστικούς φορείς. Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει, ακόμη, εμπειρογνώμονες και σύμβουλους σε θέματα διασφάλισης ποιότητας, διαχείρισης κεφαλαίων, κτλ.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: ΙΜΗ

Κύριος Χορηγός: Τράπεζα Κύπρου

Χορηγοί: eBOS Technologies Ltd, ECOMMBX, Infocredit Group, iSPIRAL, MAP S.Platis Group, Prospectacy

Υποστηρικτές: ACCA, ICA, ICAEW, ICPA, ILN

Με την Στήριξη: ACFE, ACB, CBA, CIF, CFA Society Cyprus, CYFA, ICPAC, IIA Cyprus, Invest Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας