Συνάντηση Υπουργού Υγείας με το Cyprus Integrity Forum

Δελτίο Τύπου  05/08/2022 14:11
Συνάντηση Υπουργού Υγείας με το Cyprus Integrity Forum

Συνάντηση Υπουργού Υγείας με το Cyprus Integrity Forum

Δελτίο Τύπου  05/08/2022 14:11

Το Cyprus Integrity Forum πραγματοποίησε συνάντηση στις 4 Αυγούστου με τον Υπουργό Υγείας κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα για σειρά θεμάτων που άπτονται των στόχων του οργανισμού. Το CIF εκπροσωπήθηκε με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου κ.Μάριο Σκανδάλη, την Αντιπρόεδρο κα Έλενα Τάνου, και τον Δρ Στέλιο Χατζηχριστοφή, μέλος του Δ.Σ. του Cyprus Integrity Forum.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο Γενικό Σχέδιο Υγείας και προκλήσεις που δημιουργούνται, καθώς και πρόταση για διοργάνωση συνεδρίου για θέματα διαφάνειας στον τομέα της υγείας, εκδήλωση που θα τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου. Στην εκδήλωση θα εκπροσωπηθεί ο ιατρικός κλάδος στην Κύπρο για να παρουσιάσει τις θέσεις του σε φλέγοντα θέματα, και θα προσκληθούν από το εξωτερικό εμπειρογνώμονες σε θέματα διαφάνειας στον τομέα της υγείας.

Το Cyprus Integrity Forum επανέλαβε την πάγια θέση του για διαφάνεια στο Γενικό Σχέδιο Υγείας, το οποίο θεωρεί ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της Κυπριακής κοινωνίας, επίτευγμα που πρέπει να προστατευθεί με κάθε τρόπο.

Ο Υπουργός Υγείας ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ του Cyprus Integrity Forum για την εποικοδομητική συνάντηση αλλά και τη σταθερή υποστήριξη στο έργο που επιτελεί το Υπουργείο Υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο του Cyprus Integrity Forum στην ιστοσελίδα www.cyprusintegrityforum.org. Επικοινωνία: info@cyprusintegrityforum.org

Στη φωτογραφία, από αριστερά:

• Κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλας, Υπουργός Υγείας

• Κα Έλενα Τάνου, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. CIF

• Μάριος Σκανδάλης, Πρόεδρος Δ.Σ. CIF

• Δρ Στέλιος Χατζηχριστοφή, Μέλος Δ.Σ. CIF

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας