Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η IKEA ανακαίνισε το Κοινοτικό Νηπιαγωγείο «Ελένειον» Τσερίου

Για την ΙΚΕΑ, η δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινής ζωής για τους πολλούς ανθρώπους αποτελεί βασικό πυλώνα της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης και μέσα σε αυτό το πλαίσιο ολοκλήρωσε την ανακαίνιση του Κοινοτικού Νηπιαγωγείου «Ελένειον» Τσερίου. Για την ΙΚΕΑ τα παιδιά είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο και αναγνωρίζοντας ότι με τα μέσα που διαθέτει θα μπορούσε να κάνει πραγματική διαφορά για πολλά από αυτά, εφαρμόζει από το 2017 το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς» σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.

Το πρόγραμμα στηρίζει κοινοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς σε όλη την Κύπρο, με την ομάδα των έμπειρων διακοσμητών της IKEA να διαμορφώνει και να εξοπλίζει τους χώρους τους. Και σε αυτή την περίπτωση η ομάδα της IKEA ανέλαβε να δημιουργήσει ένα όμορφο, ευχάριστο και λειτουργικό περιβάλλον για τα παιδιά με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και την ενίσχυση της δημιουργικότητας τους μέσα από τα διαδραστικά παιχνίδια και έπιπλα της γκάμας της. Για κάθε νηπιαγωγείο που εντάσσεται στο πρόγραμμα και επιλέγεται από το Υπουργείο Παιδείας η IKEA σχεδιάζει τους χώρους με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των παιδιών.

Ο ανανεωμένος χώρος του Κοινοτικού Νηπιαγωγείου «Ελένειον» Τσερίου παραδόθηκε στα παιδιά και το παιδαγωγικό προσωπικό, οι οποίοι στο εξής θα μπορούν να περνούν τον χρόνο τους δημιουργικά σε ένα ευχάριστο μαθησιακό περιβάλλον.

Το  Κοινοτικό Νηπιαγωγείο «Ελένειον» Τσερίου αποτελεί την 13η αίθουσα σε όλη την Κύπρο που έχει εξοπλίσει η IKEA στα πλαίσια του προγράμματος «Σταθμοί Χαράς», ενώ θα συνεχίσει να υλοποιεί το όραμά της αναλαμβάνοντας να διαμορφώσει ακόμα περισσότερες αίθουσες.

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου