COSTA FOUNDATION: Προσφοράς εκπαίδευσης σε υποανάπτυκτες κοινότητες

Από τις 28 Ιουλίου και για 6 εβδομάδες τα Costa Coffee θα διαθέτουν ένα ποσό από κάθε ποτό Costa Foundation Iced Latte που δημιουργήθηκε για ενίσχυση του ιδρύματος

Την ανέγερση του 100ού σχολείου γιόρτασαν φέτος τα μέλη του Costa Foundation. Πρόκειται για ένα ίδρυμα με εθελοντές από όλον τον κόσμο, που λειτούργησε η εταιρεία Costa Coffee διεθνώς με μία και μόνο αποστολή: Να βελτιώσει τη ζωή αγοριών και κοριτσιών σε κοινότητες καλλιέργειας καφέ, παρέχοντάς τους την ευκαιρία μιας ασφαλούς, ποιοτικής εκπαίδευσης.

Μέχρι σήμερα το Costa Foundation έκτισε 100 νέα σχολεία σε 10 χώρες, με περισσότερες από 838 αίθουσες διδασκαλίας, δίνοντας σε πάνω από 100.000 παιδιά πρόσβαση στην εκπαίδευση και διευκολύνοντας, με αυτό τον τρόπο, οικογένειες από Αιθιοπία, Ζάμπια, Κολομβία, Ονδούρες και άλλες κοινότητες, που δουλεύουν στις καλλιέργειες καφέ.

Η φιλοσοφία των εθελοντών έγκειται στο ότι όταν τα παιδιά έχουν την ευκαιρία που τους αξίζει να γίνουν το καλύτερο που μπορούν, τότε μπορεί να αλλάξει η ιστορία τους. Και πάνω σε αυτό δουλεύουν και κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να τους δώσουν  πρόσβαση στο δικαίωμα της μόρφωσης, που κανονικά άλλα παιδιά του κόσμου το έχουν και ίσως δεν το εκτιμούν. Και όντως, αλλάζοντας την τροπή των πραγμάτων γι’ αυτά τα αθώα πλάσματα στις χώρες όπου στερούνται βασικών δικαιωμάτων και αγαθών, αλλάζουν τη ρότα της ιστορίας τους.

Costa Foundation Iced Latte για τις υποανάπτυκτες κοινότητες

Το Costa Foundation αντιπροσωπεύει τον καλύτερο εαυτό της εταιρείας Costa Coffee, είναι εκείνη η πτυχή του εαυτού της που παλεύει για να προσφέρει στον συνάνθρωπό μας. Κι επειδή νοιάζεται και αγαπάει τον συνάνθρωπό μας, προσφέρει και υπέροχους καφέδες για να στηρίξει όσους έχουν ανάγκη.

Για το σκοπό αυτό δημιούργησε ένα νέο, απολαυστικό ρόφημα, το Costa Foundation Iced Latte ακριβώς για να στηρίξει το έργο του Costa Foundation, που σκοπό έχει κάθε φορά που απολαμβάνουμε το συγκεκριμένο ρόφημα να γινόμαστε μέρος της προσφοράς, της πρόσβασης στην εκπαίδευση σε υποανάπτυκτες κοινότητες καλλιέργειας καφέ.

Ένα ευρώ από κάθε Costa Foundation Iced Latte, θα διατίθεται για την ενίσχυση του έργου του Costa Foundation και κάθε λάτρης του καφέ μπορεί να γίνει συνεργός σε αυτό το θεάρεστο έργο. «Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή των συνανθρώπων μας, πίνοντας απλώς αυτόν τον καφέ στην υγειά τους», τονίζει η διεύθυνση της εταιρείας. «Μπορείς κι εσύ να αλλάξεις μία ζωή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις το Costa Foundation Iced Latte. Με την αγορά σου, στηρίζεις το Costa Foundation που αλλάζει τις ιστορίες της ζωής αυτών των ανθρώπων καθημερινά. Παράγγειλε κι εσύ το Costa Foundation Iced latte και στήριξε το Costa Foundation να αλλάξει την ιστορία 100.000 παιδιών. Γίνε μέρος του σκοπού, πίνοντας απλώς τον καφέ σου. Παράγγειλε τώρα το Costa Foundation Iced Latte».

Περισσότερες πληροφορίες για το Costa Foundation μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://www.costafoundation.com/  

Δειτε Επισης

Επίσκεψη ομάδας εργαζομένων της Gordian στο Κέντρο Υπηρεσιών «ΣΕΑΝΑ»
Την Τρίτη η 63η ετήσια γενική συνέλευση της ΟΕΒ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi-Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο