Ανανέωσαν τη συνεργασία τους η Altius Insurance και η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ

H ALTIUS INSURANCE LTD και η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ (Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών), προχώρησαν σε ανανέωση της συνεργασίας τους για την ασφάλιση των μελών της συντεχνίας, με το ομαδικό σχέδιο Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης ALTIUS ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ.

Το σχέδιο αυτό δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ, με κύριο γνώμονα, την παροχή ολοκληρωμένης ασφαλιστικής κάλυψης, έναντι τυχαίων και απρόβλεπτων περιστατικών που σχετίζονται με την υγεία. Πρωτεύον μέλημα του ασφαλιστικού σχεδίου υγείας, είναι η παροχή της όσο το δυνατόν καλύτερης και ολοκληρωμένης ιατροφαρμακευτικής φροντίδας προς τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ και στις οικογένειες τους, η οποία να αντανακλά στις σύγχρονες αντιλήψεις και πραγματικότητες.

Κατά την υπογραφή ανανέωσης της συμφωνίας παρευρέθηκαν ο Πρώτος Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος & Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Altius Insurance Ltd κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης, οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι Ρούλα Κάσινου και Τούλα Αγιομαμίτου, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ Παναγιώτης Γεωργίου, ο ταμίας της συντεχνίας Χρίστος Χριστοδούλου και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ.

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του επιχειρείν
Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο