CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Κουλτούρα οδικής συνείδησης στους εθνοφρουρούς

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, σε μια διαχρονική συνεργασία με το Υπουργείο Άμυνας, υλοποιεί σειρά ενεργειών που στόχο έχουν την προώθηση των κατάλληλων μηνυμάτων οδικής ασφάλειας, αλλά και την υιοθέτηση κουλτούρας οδικής συνείδησης από τους εθνοφρουρούς μας.

Η δράση εντάσσεται στην κατεύθυνση συγκεκριμένων πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουν ο Όμιλος CNP CYPRUS και οι εταιρείες του, CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και CNP CYPRIALIFE, για ισχυρό θετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα, ως αποτέλεσμα υπεύθυνης επιχειρηματικής πρακτικής.

Στο πλαίσιο του Σχεδίου «Πολιτικής Θετικών Κινήτρων», που αφορά στη δωρεάν χρήση λεωφορείων για τη διακίνηση των εθνοφρουρών από και προς τις μονάδες τους και σκοπεύει στην μείωση των οδικών συγκρούσεων, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, επιβράβευσε με ένα tablet δέκα εθνοφρουρούς που έκαναν συστηματική χρήση του Σχεδίου.

Με πρωτεύουσα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, ένα ακόμη παράλληλο όφελος της συλλογικής μετακίνησης, μέσω λεωφορείων, αφορά στο περιβάλλον καθώς περιορίζονται οι εκπομπές αερίων ρύπων από αυτόνομες μεταφορές.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου 2022, στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου CNP CYPRUS, απηύθυναν χαιρετισμό εκ μέρους του Υπουργού Άμυνας, ο Γενικός  Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας, κ. Ανδρέας Λουκά, εκ μέρους του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, ο Γενικός Επιθεωρητής της Εθνικής Φρουράς, Υποστράτηγος, κ. Μιχάλης Χατζηδημητρίου, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CΥPRUS INSURANCE HOLDINGS, κ. Τάκης Φειδία και ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού.

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά