Remedica: Η φετινή διοργάνωση της Φιλανθρωπικής Πορείας RemeRiders 2022

Πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου στην Δημοσιογραφική Εστία διάσκεψη τύπου της φαρμακοβιομηχανίας Remedica όπου ανακοινώθηκε και επίσημα η φετινή διοργάνωση της Φιλανθρωπικής Πορείας RemeRiders 2022.

Ο Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλους Εταιρειών της Remedica, εξήγησε την φιλανθρωπική σημασία της Διοργάνωσης και εξήγγειλε την προσφορά όλων των εισπράξεων στην οργάνωση «Μικροί Ήρωες» για παιδιά με καρκίνο. «Γι’ αυτό και η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη, ώστε κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμά μόνο του» δήλωσε.

Τον Δρ. Νεοπτολέμου πλαισίωσε η κ. Χριστιάνα Μάρκου, Πρόεδρος της Οργάνωσης «Μικροί Ήρωες», η οποία ευχαρίστησε την εταιρεία για το ευγενές της έργο, και ο κ. Άδωνις Χριστοφίδης, Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας, ο οποίος επίσης δήλωσε τη χαρά των κυπρίων μοτοσικλετιστών να δώσουν το παρόν τους για τους «Μικρούς Ήρωες».

Η 3η Πορεία μοτοσικλετιστών RemeRiders θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 3 Ιουλίου στη Λάρνακα και το πρόγραμμα θα έχει ως ακολούθως:

  • 6:00μμ Ραντεβού των μοτοσικλετιστών απ’ όλη την Κύπρο στο χώρο στάθμευσης της παραλίας «Καστέλλα» στην περιοχή Μακένζυ, και ανασυγκρότηση.
  • 6:30μμ Έναρξη συμβολικής πορείας απόστασης 3 χιλιομέτρων με τη συνοδεία και συμβολή της Αστυνομίας.
  • 7:00μμ Τερματισμός στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες και έναρξη γιορτής με διάφορες δράσεις, φαγητό, ποτό, μουσική.
  • 8:00μμ Μεγάλη συναυλία Τεύκρου Νεοκλέους και Μαριλένας Χαραλαμπίδου με την Louis Night Show Band.

Την όλη εκδήλωση θα στηρίζει με live link το Ράδιο Πρώτο, απ’ όπου θα μπορούν να δώσουν τις ευχές τους όσοι θέλουν να στηρίξουν τους «Μικρούς Ήρωες». Παράλληλα με την επίδειξη των μοτοσικλετών, το κοινό θα μπορεί να θαυμάσει και την έκθεση των κλασσικών αυτοκινήτων από την «Λέσχη Περιήγησης Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου».

Μεταξύ των προσωπικοτήτων που θα στηρίξουν την εκδήλωση θα είναι και η χρυσή παραολυμπιονίκης μας, Καρολίνα Πελενδρίτου.

Η κοινωνική υπευθυνότητα αποτελεί για τη Remedica έναν βασικό άξονα γύρω από τον οποίο σχεδιάζει και πραγματοποιεί δράσεις, με απώτερο στόχο να μοιράζεται τις επιτυχίες της με την κοινωνία μέσα στην οποία λειτουργεί και αναπτύσσεται, προσφέροντας στον άνθρωπο, στην παιδεία, στον αθλητισμό και στο περιβάλλον

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά