Επιτυχής πιστοποίηση της Supernova Consulting σαν Great Place to Work

Δελτίο Τύπου  27/06/2022 10:19
Επιτυχής πιστοποίηση της Supernova Consulting σαν Great Place to Work

Επιτυχής πιστοποίηση της Supernova Consulting σαν Great Place to Work

Δελτίο Τύπου  27/06/2022 10:19

H Supernova Consulting είναι το νέο μέλος της οικογένειας του Great Place to Work® στην Κύπρο. Σε σχετική ανακοίνωση, ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work®, σχολιάζοντας την επιτυχία της Supernova Consulting ανέφερε:      

“Στο πελατολόγιο του Great Place to Work®, σε παγκόσμιο επίπεδο, η παρουσία εταιρειών παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών & τεχνολογίας, μεταξύ αυτών διεθνείς κορυφαίοι κολοσσοί, συνεχώς ενισχύεται. Κτίζουν ένα εργασιακό περιβάλλον που προάγει την καινοτομία και στοχεύει στην προσέλκυση προσωπικού και στελεχών με ψηλές δυνατότητες απόδοσης. Αυτή η εξέλιξη παρατηρείται όλο και πιο έντονη στο τόπο μας. Συγχαίρουμε την Supernova Consulting για την επιτυχή πιστοποίησης της”.

Εκ μέρους της Supernova Consulting , δηλώσεις έκανε o κ. Κυριάκος Στυλιανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της  Supernova Consulting που ανέφερε : “Η αναγνώριση της Supernova Consulting με την πιστοποίηση του Great Place to Work® μας χαρίζει άλλη μια περήφανη στιγμή στην 19χρονη ιστορία μας. Στους γεμάτους προκλήσεις και αβεβαιότητας καιρούς, η επιτυχία και η δύναμη στην προσπάθεια να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι έρχεται από το ανθρώπινο δυναμικό μας.  Στην Supernova Consulting ο κάθε άνθρωπος φέρνει την μοναδικότητα του και αυτό είναι που μας κάνει ξεχωριστούς, έχοντας την δυνατότητα να αξιοποιεί το μέγιστο των ικανοτήτων του με την Supernova να στέκεται πάντα αρωγός της εξέλιξη του. Το ευχαριστώ στο προσωπικό μας δεν μπορεί να είναι άλλο πέραν από το να δημιουργούμε ένα Great Place to Work® για αυτούς”.

Από το 2003, έτος ίδρυσης της, η Supernova Consulting είναι ηγετική Εταιρεία στον χώρο της συμβουλευτικής, τεχνολογίας και υπηρεσιών μετασχηματισμού και προσφέρει υπηρεσίες σε περισσότερες από 30 χώρες.

Συνδυάζοντας απαράμιλλη εμπειρία και τεχνογνωσία, σε συνάρτηση με τις κορυφαίες τεχνολογίες που προσφέρει, η Supernova Consulting δημιουργεί και εφαρμόζει επιχειρησιακές και τεχνολογικές λύσεις κατάλληλες να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών της και να προσφέρουν τα αποτελέσματα που επιζητούν. H Supernova Consulting έχει αναπτύξει τον οργανισμό έτσι ώστε να βοηθά τους πελάτες της να επιταχύνουν την επιχειρησιακή τους απόδοση και να πετυχαίνουν τους πιο σημαντικούς τους στόχους.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας