Οι βραβεύσεις των Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων CNP CYPRIALIFE για το 2021

Τις παραγωγικές επιτυχίες των Κορυφαίων Ασφαλιστικών της Συμβούλων για το 2021, επιβράβευσε η CNP CYPRIALIFE, σε μια εντυπωσιακή βραδιά που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, στη Λεμεσό.

Στην εορταστική εκδήλωση συμμετείχαν η Διεύθυνση του Ομίλου και της Εταιρείας, μέλη του Διοικητικού Προσωπικού, το δίκτυο Πωλήσεων και φυσικά οι κορυφαίοι βραβευόμενοι Συνεργάτες. H εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον καταξιωμένο Κύπριο Μουσικοσυνθέτη Μάριο Τόκα, γνωστά τραγούδια του οποίου ερμήνευσαν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Μαρία Θεοδότου δημιουργώντας μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα 

Ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία, η Γενική Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE, κα Άντρη Καλλιμάχου και ο Διευθυντής Πωλήσεων της Εταιρείας, κ. Γιώργος Γώγου, συνεχάρησαν και βράβευσαν τους κορυφαίους συνεργάτες που διακρίθηκαν, αποδεικνύοντας ότι όλα μπορούν να επιτευχθούν με μεθοδικό σχεδιασμό, σκληρή δουλειά και προσήλωση στο στόχο. Η ισχυρή ομάδα της CNP CYPRIALIFE, για ακόμα μία χρονιά, ξεπέρασε τα όρια που είχε θέσει, καταγράφοντας πολύ υψηλούς δείκτες παραγωγικότητας.

Ο θεματικός τίτλος των βραβεύσεων, «Μελωδία Ζωής», εκφράζει το ότι η κατάκτηση της κορυφής, πέρα από την επαγγελματική ικανότητα χρειάζεται τη δύναμη της ψυχής εναρμονισμένη με το ανθρώπινο πρόσωπο της Εταιρείας. Οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της CNP CYPRIALIFE, με σκληρή προσπάθεια και αφοσίωση στην ποιότητα και στο αποτέλεσμα, έγραψαν τη δική τους «Μελωδία Ζωής» για το 2021. Και μοιράστηκαν μια ξεχωριστή πολιτιστική εμπειρία σε έναν εμβληματικό χώρο, στο Αρχαίο Θέατρο του Κουρίου.

Η CNP CYPRIALIFE, μέσα σε ένα περιβάλλον συνεχιζόμενων προκλήσεων, κατατάσσεται σταθερά στην πρώτη θέση της ασφαλιστικής βιομηχανίας σε νέα επαναλαμβανόμενα ασφάλιστρα ζωής, για όγδοη συνεχή χρονιά. Τα εταιρικά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την ισχυρή εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων της εταιρείας, στην αξιοπιστία, στη φερεγγυότητα και στο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Δειτε Επισης

Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi-Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού