Amdocs Κύπρου: Απεριόριστη άδεια μετ’ αποδοχών στους υπαλλήλους της

Η Amdocs Κύπρου, κορυφαίος παροχός λογισμικού και υπηρεσιών σε εταιρείες επικοινωνιών και πολυμέσων παγκοσμίως, ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη ενός προγράμματος απεριόριστης άδειας ανάπαυσης μετ’ αποδοχών με το οποίο επιτρέπει στους υπαλλήλους της με έδρα την Κύπρο να παίρνουν όση άδεια ανάπαυσης θέλουν.

Με την εισαγωγή του προγράμματος «διακοπές χωρίς όρια» θα καταργηθούν οι περιορισμοί στην ετήσια άδεια αναπαύσεως. Κάθε υπάλληλος της Amdocs Κύπρου θα μπορεί να παίρνει μετ’αποδοχών όσες μέρες άδειας χρειάζεται, σε μια πολιτική που βασίζεται στην ευελιξία και την εμπιστοσύνη. Η Amdocs πιστεύεται ότι είναι ένας από τους πρώτους εργοδότες της Κύπρου που εισήγαγε μια τέτοια πολιτική.

Έρχεται καθώς η λειτουργία της Amdocs στην Κύπρο αναφέρεται ως ένας από τους μόλις πέντε μεγάλους οργανισμούς – και ο μόνος μεγάλος οργανισμός τεχνολογίας και πληροφορικής – στη λίστα Best Workplaces™ 2022 της Κύπρου.

Συμπεριλαμβάνοντας την Amdocs Κύπρου στη λίστα, το Great Place to Work®, ο κορυφαίος παγκόσμιοs οργανισμός στον τομέα της κουλτούρας στο χώρο εργασίας, επαίνεσε το ήθος και τη δέσμευση της εταιρείας στη διαφορετικότητα και την ένταξη.

Ο Γιάννης Τινής, επικεφαλής της Amdocs Κύπρου, περιέγραψε την εφαρμογή των διακοπών χωρίς όρια ως «win-win» για την Amdocs και τους εργαζομένους της στην Κύπρο. «Οι απεριόριστες μέρες διακοπών δίνουν την ευκαιρία στο προσωπικό μας να περνούν περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές τους, να τακτοποιούν προσωπικές δουλειές τους, να απολαμβάνουν τα χόμπι τους και γενικά να δημιουργήσουν μια θετική ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής», όπως ανέφερε. «Από την σκοπιά του εργοδότη γνωρίζουμε ότι δίνοντας στα μέλη της ομάδας μας την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τον προσωπικό τους χρόνο  για τους ίδιους, την οικογένεια τους και στην ευημερία τους θα τους δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουν τον καλύτερό τους εαυτό στην εταιρεία».

Σχολιάζοντας τη συμπερίληψη της Amdocs στη λίστα Best Workplaces™ της Κύπρου 2022, πρόσθεσε: «Το να αναγνωρίζεσαι ως ένας από τους κορυφαίους χώρους εργασίας στο νησί είναι τιμή και δείχνει ότι οι υπάλληλοι μας εκτιμούν την προσπάθεια που κάνουμε για να αναδείξουμε την Amdocs σαν ένα ιδανικό εργασιακό χώρο.

Άτομα από 32 διαφορετικές χώρες απασχολούνται επί του παρόντος στην Amdocs Κύπροu. Η Amdocs, η οποία απασχολεί 30.000 άτομα παγκοσμίως, συνεργάζεται με τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς φορείς στον κόσμο για να επιταχύνει τη μετάβασή τους στο cloud, να τους επιτρέψει να διαφοροποιηθούν στην εποχή του 5G και να ψηφιοποιήσουν και να αυτοματοποιήσουν τις δραστηριότητές τους. Εισηγμένη στο NASDAQ Global Select Market, η Amdocs είχε έσοδα 4,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων το οικονομικό 2021.

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά
Επίσκεψη ομάδας εργαζομένων της Gordian στο Κέντρο Υπηρεσιών «ΣΕΑΝΑ»