Η Resolute Asset Management πιστοποιείται σαν Great Place to Work®

Η κοινότητα του Great Place to Work® συνεχίζει να μεγαλώνει με την επιτυχή πιστοποίηση της εταιρείας Resolute Management Asset. Σε σχετική ανακοίνωση του Great Place to Work® ο  Γενικός Διευθυντής Κυριάκος Ιακωβίδης δήλωσε:

«Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο τομέα υπηρεσιών, στηρίζονται σε καθοριστικό βαθμό στο επίπεδο δέσμευσης των εργαζομένων που βέβαια επηρεάζει την απόδοση τους. Είναι γι’ αυτό το λόγο, που το ενδιαφέρον για το Great Place to Work® από εταιρείες του τομέα υπηρεσιών, συνεχίζει να αυξάνεται. Συγχαίρουμε την Resolute για την επιτυχία της και την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Great Place to Work®».

Εκ μέρους της Resolute Asset Management , δηλώσεις έκανε ο Αλέξης Θωμά, συνέταιρος και επικεφαλής του γραφείου της Resolute Κύπρου, που ανέφερε : «Η ένταξη της Resolute στην οικογένεια του Great Place to Work® αποτελεί σημαντική διάκριση και ορόσημο στη συνεχή προσπάθεια του οργανισμού μας να καλλιεργεί μία ανθρωποκεντρική κουλτούρα που συνδυάζει τη συνεχή κατάρτιση και επαγγελματική εξέλιξη του προσωπικού, με ένα υγιές και επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας. Το προσωπικό μας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της αποστολής μας που άλλη δεν είναι από την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς του πελάτες μας. Η αναγνώριση αυτή από το ίδιο το προσωπικό μας ενισχύει τη δέσμευση μας για περαιτέρω ενίσχυση και στήριξη των ανθρώπων μας προς επίτευξη αυτού του στόχου.»

Η Resolute Asset Management είναι διεθνής εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και μη εξυπηρετούμενων δανείων (ΜΕΔ) και εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και υλοποίηση εντατικών επιχειρηματικών σχεδίων για την ανάκτηση αξίας από ακίνητα και από χαρτοφυλάκια ΜΕΔ που συνδέονται με ακίνητη περιουσία. Παρέχει στήριξη σε χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, θεσμικούς επενδυτές και διαχειριστές επενδυτικών ταμείων προσφέροντας πρακτική και εξειδικευμένη προσέγγιση σε κάθε περίπτωση. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ευρώπη, την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών και τη Μέση Ανατολή, με γραφεία σε Ηνωμένο Βασίλειο, Βουλγαρία, Κύπρο, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Τουρκία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.  Είναι στελεχωμένη με 180 καταρτισμένους επαγγελματίες οι οποίοι κατέχουν ένα μοναδικό συνδυασμό εμπειρίας σε επενδύσεις κεφαλαίων ακίνητης περιουσίας, τραπεζικές εργασίες και νομικές υπηρεσίες.

 

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας