Αποκλειστική παρουσίαση της ειδικής έκδοσης του INBusiness MARKETING ROI

Παρουσίαση της ειδικής έκδοσης MARKETING ROI διοργανώνουν το περιοδικό INBusiness και η ORB Communications, την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022. Σε μια γιορτή του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας οι κορυφαίοι του κλάδου θα συναντηθούν στο Showroom της CiC Mercedes-Benz στη Λευκωσία, όπου θα λάβουν μέρος σε μια αποκλειστική εκδήλωση.

Ενόψει της έκδοσης ενός μεγάλου ειδικού αφιερώματος για τους decision makers των κυπριακών εταιρειών σε θέματα επικοινωνίας, INBusiness και ORB Communications φέρνουν τον διεθνώς βραβευμένο ομιλητή και υπεύθυνο στρατηγικής περιεχομένου, Jon Burkhart στη σκηνή για μια αποκλειστική παρουσίαση.

Ο Burkhart θα παρουσιάσει το θέμα “Effective Communication: Measuring the Return of Investment in our Marketing, Advertising and Communications Budget” σε μια ομιλία που δεν πρέπει να χάσει κανείς και καμία.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν επίσης για την ειδική έκδοση και τη σημασία του Return on Investment (ROI), o CEO της IMH, Γιώργος Μιχαήλ και η Managing και Creative Director της Orb Communications, Νικολέττα Χαραλάμπους.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

ΟRB Communications

H ΟRB Communications είναι μία σύγχρονη και δυναμική εταιρεία η οποία από την πρώτη μέρα ίδρυσής της το 2013, μέχρι και σήμερα, κατάφερε να αφήσει τη σφραγίδα της σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο και να εδραιωθεί στον χάρτη της κυπριακής διαφήμισης. Εάν υπάρχει κάτι που διαφοροποιεί την Orb Communications και την κάνει να ξεχωρίζει, είναι οι ολιστικές στρατηγικές επικοινωνίας, μάρκετινγκ και διαφήμισης που υλοποιεί, οι οποίες επιφέρουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα για τους πελάτες της, καθιστώντας τους κυρίαρχους στην αγορά. Με ένα σημαντικό πελατολόγιο που καλύπτει σχεδόν όλους τους κλάδους, από τους τομείς των χρηματοοικονομικών και τηλεπικοινωνιών, μέχρι την εκπαίδευση, τις αυτοκινητοβιομηχανίες, την εστίαση, το λιανεμπόριο, τα τρόφιμα κτλ, η Orb Communications διακρίνεται για την αφοσίωση και προσωπική εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες της, χτίζοντας πελατοκεντρικές σχέσεις πάνω σε στέρεες βάσεις. Σε αυτή την επιτυχημένη συνταγή που ακολουθεί η Εταιρεία εδώ και χρόνια, βασικότερο συστατικό αποτελεί η ομάδα της, η οποία απαρτίζεται από ενθουσιώδη άτομα με πλούσια πείρα στο χώρο και μυαλά γεμάτα όρεξη και φαντασία.

IN Business Magazine

Το περιοδικό IN Business είναι το μόνο μηνιαίο έντυπο που παρουσιάζει ένα πανόραμα της κυπριακής αγοράς, που προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλους τους τομείς της οικονομίας και για ό,τι συμβαίνει στον χώρο του επιχειρείν: Εμπόριο, υπηρεσίες, βιομηχανία, αγορά, νέες επιχειρήσεις, προϊόντα και καινοτομία, εταιρική κοινωνική ευθύνη, deals, ανακατατάξεις, καινούργια στελέχη και δράσεις. Έχει πρωτοστατήσει στην Κύπρο και καινοτομεί από το 2006 άλλοτε με τις εις βάθος αναλύσεις του κι άλλοτε με έρευνες και δεδομένα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά. www.inbusinessnews.com

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας