Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Infocredit Group: Νέο Μέλος του δικτύου Delphi Alliance για παροχή Υπηρεσιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης

Η Infocredit Group, κορυφαίος πάροχος λύσεων κανονιστικής συμμόρφωσης και διαχείρισης πιστωτικού κινδύνου, αποτελεί τον νέο συνεργάτη και μέλος του Delphi Alliance Association, του πρώτου δικτύου εταιρειών που συνδέει επαγγελματίες από διαφορετικές υπηρεσίες δημιουργώντας συνέργειες και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, τα μέλη του Delphi Alliance θα μπορούν να απολαμβάνουν πολλαπλά οφέλη, αξιοποιώντας τις καινοτόμες λύσεις κανονιστικής συμμόρφωσης, καθώς και τις νομικές λύσεις που προσφέρει η Infocredit Group.

Το Delphi Alliance αποτελεί μια μοναδική επαγγελματική συμμαχία, που χαρακτηρίζεται ως ο νέος τρόπος επικοινωνίας στην επαγγελματική δικτύωση παγκοσμίως. Με στοχευμένη παρουσία σε 38 χώρες μέσω ανεξάρτητων ειδικών επαγγελματιών και αποκλειστικότητα ανά χώρα σε καθεμία από τις 12 γραμμές υπηρεσιών που προσφέρει, το Delphi Alliance στοχεύει  στην ποιοτική εξυπηρέτηση, ενώ παράλληλα «χτίζει» και προάγει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για τις εταιρείες-μέλη.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς συνεργάτες της Delphi Alliance, συγκαταλέγεται πλέον και η Infocredit Group, η οποία θα παρέχει καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες κανονιστικής συμμόρφωσης στα μέλη της. Η νέα αυτή συνεργασία μπορεί να βοηθήσει τα μέλη της Delphi Alliance να αναπτυχθούν και να ανταγωνιστούν πολυεθνικές εταιρείες για παγκόσμια και τοπικά έργα σε διάφορους τομείς. Πιο συγκεκριμένα,  τα μέλη της Delphi Alliance, μέσω της Infocredit Group θα μπορούν να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες κανονιστικής συμμόρφωσης και τις νομικές λύσεις της LexisNexis, του κορυφαίου παρόχου νομικών, κανονιστικών και επιχειρηματικών πληροφοριών και αναλυτικών στοιχείων, παγκοσμίως. Η LexisNexis παρέχει συστήματα AML/Compliance που επιτρέπουν στους οργανισμούς να πραγματοποιούν ενδελεχή έλεγχο και  παρακολούθηση του πελατολογίου τους για την αποφυγή κινδύνων σχετικά με ξέπλυμα βρώμικου χρήματος αλλά και την αποτελεσματική η εναρμόνιση με τη Νομοθεσία περί παρεμπόδισης νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Επιπλέον, η Infocredit Group θα προσφέρει πρόσβαση σε δύο καινοτόμες πλατφόρμες στα μέλη της Delphi Alliance, AML Suite24 και eCheck360.

Η πλατφόρμα AML Suite24  έχει συγκεντρώσει, ισχυρά εργαλεία που χρειάζονται οι οργανισμοί για τις διαδικασίες AML / KYC των πελατών τους για να παραμείνουν εναρμονισμένοι με τα διεθνή πρότυπα κανονιστικής συμμόρφωσης. Το eCheck360 είναι η πρώτη Πανευρωπαϊκή πλατφόρμα αξιολόγησης συναλλακτικής συμπεριφοράς, που καλύπτει το τεράστιο κενό στη δίκαιη πρόσβαση σε πιστωτικά προϊόντα/υπηρεσίες και δημιουργεί ένα κοινό Πανευρωπαϊκό Credit Score.

 

Ο Θεόδωρος Κρίγγου, CEO της Infocredit Group δήλωσε: «Μέσα από την συνεργασία μας με την Delphi Alliance παρέχουμε στα μέλη ολοκληρωμένες λύσεις κανονιστικής συμμόρφωσης. Ως εταιρεία έχουμε την τεχνογνωσία και την τεχνολογία για να προσθέσουμε αξία στους οργανισμούς, βοηθώντας τους να ανταποκριθούν στις προκλήσεις συμμόρφωσης και τις ρυθμιστικές απαιτήσεις τους σε πολλές δικαιοδοσίες, καλύπτοντας τα υψηλότερα πρότυπα κανονιστικής συμμόρφωσης!».

Ο Χρήστος Χριστοδούλου, Διευθύνων Σύμβουλος της Deplhi Alliance δήλωσε: «Η Infocredit Group δεν θα είναι απλώς μέλος και συνεργάτης. Θα ηγηθεί τις υπηρεσίες της Κανονιστικής Συμμόρφωσης (Compliance Service) και θα παρέχει πολύτιμη υποστήριξη στην ανάπτυξη της Delphi Alliance. Καλωσορίζουμε την Infocredit Group και προσβλέπουμε σε μια επιτυχημένη συνεργασία»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες και τη συμμαχία κάντε κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Infocredit Group, επικοινωνήστε: τηλ: +35722398000, email: info@infocreditgroup.com , ιστοσελίδα: www.infocreditgroup.com


Infocredit Group 
Η Infocredit Group αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο εμπορικών πληροφοριών και λύσεων σε θέματα διαχείρισης κινδύνων με εμπειρία πέραν των 50 χρόνων. H εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου, Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Υπηρεσίες ESG και Συμβουλευτικές υπηρεσίες, Ανάκτησης Οφειλών, Τηλεφωνικού Κέντρου, Επαγγελματικής Κατάρτισης και Digital Marketing. Μέσα από ένα διεθνές αναγνωρισμένο δίκτυο στρατηγικών εταίρων, όπως Lexis Nexis Risk Solutions, Finclude, VinciWorks, CICM, ICSA, MACM, η Infocredit Group παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις βοηθώντας τις επιχειρήσεις στην εκπλήρωση των οικονομικών, νομικών και ηθικών τους υποχρεώσεων. Με γραφεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και παρουσία σε Ελλάδα, Μάλτα, Ρωσία και Ρουμανία η Infocredit Group παρέχει λύσεις και στη διεθνή αγορά.

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου