Η Infocredit Group στη λίστα υποψηφίων για τα βραβεία «Credit Awards»

Η Infocredit Group, αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο εμπορικών πληροφοριών και λύσεων σε θέματα διαχείρισης κινδύνων με εμπειρία πέραν των 50 χρόνων, συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των «υποψηφίων» που διεκδικούν το  Βραβείο «Credit Information Provider of the Year» στα φετινά Credit Awards 2022!

Τα Credit Awards διοργανώνονται από τo ‘Credit Strategy’, ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα ενημέρωσης σε θέματα πιστοληπτικού κινδύνου (περιοδικά, portals, συνέδρια) και  αποτελούν το μεγαλύτερο επιχειρηματικό θεσμό στον κλάδο των πιστωτικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Τα βραβεία, γνωστά και ως «Τα Όσκαρ του τομέα», τιμούν και αναγνωρίζουν την καινοτομία, τις βέλτιστες πρακτικές και την αφοσίωση των στελεχών, των τμημάτων εταιρειών και των πολυεθνικών εταιρειών από όλο τον κλάδο. Η τελετή, όπου θα ανακοινωθούν οι νικητές, θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου 2022 στο Grosvenor House Hotel, στο Λονδίνο.

Η τεράστια εμπειρία της Infocredit Group στον κλάδο των πιστώσεων και η τεχνογνωσία που κατέχει, της επιτρέπουν να προσφέρει καινοτόμες λύσεις που συμβάλλουν σημαντικά στη διεθνή βιομηχανία πιστωτικού κινδύνου και στο επάγγελμα γενικότερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις προκλήσεις που έφερε ο Covid-19 σε πολλές επιχειρήσεις, η Infocredit Group όχι μόνο κατάφερε να ανταπεξέλθει αλλά και λανσάρισε νέες υπηρεσίες στον πιστωτικό τομέα και επέκτεινε το διεθνές δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών της με επώνυμες εταιρείες και οργανισμούς. Η αναγνώριση για τα προαναφερθέντα από τόσο σημαντικά βραβεία όπως τα Credit Awards 2022, αποτελεί μεγάλη τιμή για την εταιρεία.

Ο Θεόδωρος Κρίγγου, Διευθύνων Σύμβουλος της Infocredit Group δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να συμπεριλαμβανόμαστε στην λίστα υποψηφίων για το βραβείο Credit Information Provider of the Year, ανάμεσα σε μερικές από τις καλύτερες εταιρείες του κλάδου! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα για τις συνεχείς προσπάθειες και τη δέσμευσή τους. Είμαι πραγματικά περήφανος για αυτό που κάνουμε, αλλά και τυχερός που εργάζομαι δίπλα σε μια ομάδα τόσο παθιασμένων επαγγελματιών».

Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία κάντε κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Infocredit Group, επικοινωνήστε μαζί μας στο +357 22398000 ή μέσω email στο info@infocreditgroup.com, www.infocreditgroup.com

Infocredit Group

Η Infocredit Group αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο εμπορικών πληροφοριών και λύσεων σε θέματα διαχείρισης κινδύνων με εμπειρία πέραν των 50 χρόνων. H εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου, Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Υπηρεσίες ESG και Συμβουλευτικές υπηρεσίες, Ανάκτησης Οφειλών, Τηλεφωνικού Κέντρου, Επαγγελματικής Κατάρτισης και Digital Marketing. Μέσα από ένα διεθνές αναγνωρισμένο δίκτυο στρατηγικών εταίρων,όπως Lexis Nexis Risk Solutions, Finclude, VinciWorks, CICM, ICSA, MACM, η Infocredit Group παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις βοηθώντας τις επιχειρήσεις στην εκπλήρωση των οικονομικών, νομικών και ηθικών τους υποχρεώσεων. Με γραφεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και παρουσία σε Ελλάδα, Μάλτα, Ρωσία και Ρουμανία η Infocredit Group παρέχει λύσεις και στη διεθνή αγορά.

 

 

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας