ΣΑΕΚ: Γεύμα εργασίας προς τιμήν μελών του που αφυπηρέτησαν

Δελτίο Τύπου  18/05/2022 11:08
ΣΑΕΚ: Γεύμα εργασίας προς τιμήν μελών του που αφυπηρέτησαν

ΣΑΕΚ: Γεύμα εργασίας προς τιμήν μελών του που αφυπηρέτησαν

Δελτίο Τύπου  18/05/2022 11:08

Την ευκαιρία να συναντηθούν, μετά από αρκετό καιρό αποχής, λόγω της πανδημίας, είχαν τα στελέχη της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας της χώρας, σε γεύμα εργασίας που παρέθεσε ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ) την Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022.

Οι Γενικοί Διευθυντές των ασφαλιστικών εταιρειών και τα μέλη του ΔΣ του ΣΑΕΚ που παρευρέθηκαν στη συνάντηση, είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν τις εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο σε μια χαλαρή και ταυτόχρονα εποικοδομητική συνάντηση.

Την τιμητική τους στο γεύμα εργασίας είχαν τα μέλη της βιομηχανίας Πόλυς Μιχαηλίδης της CNP Cyprialife και Άριστος Στυλιανού των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου οι οποίοι αφυπηρέτησαν, καθώς  επίσης και ο Φίλιος Ζαχαριάδης της Royal Crown ο οποίος μετά από μια πολύχρονη θητεία ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΑΕΚ αποφάσισε να αποχωρήσει.

Έχοντας και οι τρεις διατελέσει μέλη του ΔΣ του ΣΑΕΚ για πολλά χρόνια, με τους κ. Μιχαηλίδη και κ. Ζαχαριάδη να βρίσκονται και για σειρά ετών στην Προεδρία του συνδέσμου, ο ΣΑΕΚ δεν θα μπορούσε να μην τους τιμήσει για την πολύχρονη προσφορά τους στην Ασφαλιστική Βιομηχανία.

Οι τρεις βετεράνοι πλέον του τομέα, μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους την πορεία τους, τις εμπειρίες που απέκτησαν, αναπολώντας έτσι στιγμές του παρελθόντος.

Ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου, είναι ικανοποιημένος για τη συνάντηση των μελών του μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και επιφυλάσσεται για περισσότερα γεύματα εργασίας στο μέλλον.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας