Εξελίξτε την καριέρα σας στο Digital Marketing με ένα διεθνές online πρόγραμμα

Sponsored Article  17/05/2022 07:30
Εξελίξτε την καριέρα σας στο Digital Marketing με ένα διεθνές online πρόγραμμα

Εξελίξτε την καριέρα σας στο Digital Marketing με ένα διεθνές online πρόγραμμα

Sponsored Article  17/05/2022 07:30

Ποιοι τρόποι μπορούν να σας βοηθήσουν να εξελίξετε την καριέρα σας στο Digital Marketing; Αρχικά, θα πρέπει να κατανοήσετε την συμπεριφορά των πελατών που μεταλλάσσεται συνεχώς. Οι καταναλωτές λαμβάνουν γρήγορες αποφάσεις, επομένως τα brands πρέπει να ανταποκρίνονται έγκαιρα. Η δικτύωση είναι επίσης σημαντική. Η συμμετοχή σε συνέδρια ή διάφορα online communities, θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τον επαγγελματικό σας κύκλο. Παράλληλα, η παρακολούθηση ενός online αξιόπιστου προγράμματος, θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τις γνώσεις σας στο Digital Marketing.

Εξασφαλίστε την Παγκοσμίως Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση στο Digital Marketing με την ImarComms μέσω της Παγκόσμιας Συνεργασίας της με το Digital Marketing Institute και οδηγήστε την επαγγελματική σας καριέρα και τον οργανισμό σας στην επιτυχία.

Το Professional Diploma in Digital Marketing του Digital Marketing Institute ξεκινά ONLINE στις 8 Ιουνίου και εστιάζει στις δέκα ενότητες του Digital Marketing. Με την ολοκλήρωση των δέκα ενοτήτων, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για τη διαμόρφωση επιτυχημένων εκστρατειών Digital Marketing και την επίτευξη των στρατηγικών τους στόχων.

  • Introduction to Digital Marketing
  • Content Marketing
  • Social Media Marketing
  • SEO
  • Paid Search with Google Ads
  • YouTube & Display Advertising
  • Email Marketing
  • Website Optimization
  • Analytics Using Google Analytics
  • Digital Marketing Strategy

Ακόμη, μέσω του προγράμματος αυτού, παρέχεται στους εκπαιδευόμενους δωρεάν πρόσβαση στο Membership Platform του DMI, το οποίο παρέχει έγκαιρη εκπαίδευση και συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη. Μια αποκλειστική και εξελισσόμενη βιβλιοθήκη περιεχομένου μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην καθημερινή εργασία και να συνεχιστεί ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος!

Το πρόγραμμα είναι υπό την καθοδήγηση των Global Industry Advisory Champions του Digital Marketing Institute, συμπεριλαμβανομένων των Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Microsoft, IBM και HubSpot μεταξύ άλλων. Επιπλέον, είναι διαπιστευμένο από το European Qualification Framework στο Επίπεδο 5.

Δύο εβδομάδες απομένουν για το Online Professional Diploma in Digital Marketing!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Professional Diploma in Digital Marketing στην ιστοσελίδα της ImarComms ή στο τηλέφωνο 22 443220.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας