EKO Κύπρου: Παραδόθηκε το τέταρτο Ford Puma στον μεγάλο τυχερό

Το τέταρτο και τελευταίο αυτοκίνητο Ford Puma, συνολικής αξίας €24,500, παρέδωσε η ΕΚΟ Κύπρου στον Νικόλα Κανάρη, μεγάλο τυχερό του διαγωνισμού με τίτλο «Στην EKO καραδοκεί ένα Puma… ένα Ford Puma», κατά τη διάρκεια σύντομης τελετής που πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα, την Τετάρτη 11 Μαΐου, στο πρατήριο EKO στην οδό Τσερίου στην Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης του δώρου, ο Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της ΕΚΟ Κύπρου κ. Ανδρέας Στρατής συνεχάρη τον υπερτυχερό και ευχαρίστησε θερμά όλους τους χρήστες του EKO Smile App που χρησιμοποιούν πιστά την εφαρμογή, κατατάσσοντάς τη μεταξύ των δημοφιλέστερων στην Κύπρο.

Η κλήρωση είχε διεξαχθεί μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 04/05/2022, στο πρατήριο της EKO στην οδό 1η Απρίλιου στο Παραλίμνι, όπου ο Δήμαρχος της πόλης κ. Θεόδωρος Πυρίλλης ανέδειξε τον τυχερό νικητή, ενώ για τη διασφάλιση της διαφάνειας στην όλη διαδικασία συμμετείχε ανεξάρτητος νομικός σύμβουλος από το δικηγορικό γραφείο Γιώργος Γιάγκου. Και στις δυο εκδηλώσεις, τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19.

Με όλα τα αυτοκίνητα Ford Puma να έχουν πλέον παραδοθεί στους νέους τους κατόχους, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ακόμα ένας διαγωνισμός της EKO και του EKO Smile App.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αναδεικνύει εμπράκτως ότι η ΕΚΟ συνεχίζει να επιβραβεύει το κοινό της, δίνοντάς του την ευκαιρία να διεκδικεί δώρα μεγάλης αξίας, εύκολα και απλά, μέσω της πολυβραβευμένης εφαρμογής Smile App. Παράλληλα, οι πολυάριθμοι χρήστες της εφαρμογής έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν καθημερινά τις νέες υπηρεσίες που τους παρέχονται μέσα από καινοτόμες ψηφιακές λειτουργίες στο κινητό τους, όπως η ανέπαφη ενεργοποίηση αντλίας του πρατηρίου EKO με το πάτημα ενός κουμπιού, η αναζήτηση πλησιέστερου πρατηρίου και πολλά άλλα. Επίσης, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε ειδικές εκπτώσεις, αλλά και προνομιακές τιμές σε επώνυμα προϊόντα της προτίμησής τους.  

Κατέβασε τώρα στο κινητό σου τηλέφωνο το καινοτόμο “ΕΚΟ Smile App”, καθώς σύντομα θα ανακοινωθούν και νέοι διαγωνισμοί που θα μοιράσουν πολλά πλούσια δώρα και ακόμη περισσότερα χαμόγελα!

Δειτε Επισης

Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi-Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού