Μεγαλώνει το ενδιαφέρον tech εταιρειών για την κυπριακή αγορά

Ολοένα και μεγαλύτερο momentum αποκτά το νησί μας στην αναζήτηση «στέγης» στο εξωτερικό από ξένες εταιρείες. Μεγάλα ονόματα της αγοράς, ιδιαίτερα τεχνολογικοί κολοσσοί, επιλέγουν την Κύπρο για να εγκαταστήσουν γραφεία και να δραστηριοποιηθούν. Στην στρατηγική τους περιλαμβάνεται και η συμφωνία με Οργανισμούς που παρέχουν επαγγελματικές υπηρεσίες και που έχουν την εμπειρία αλλά και τη δυνατότητα να εκπληρώσουν βασικές τους ανάγκες για ομαλή μετάβασή τους στο νησί και λειτουργία της επιχείρησής τους, στην κυπριακή αγορά. Ως εκ τούτου,  ο αναπτυσσόμενος τεχνολογικός τομέας μετατρέπεται σε πηγή νέων project για εταιρείες επαγγελματικών υπηρεσιών.

Μπορούν οι επαγγελματικές υπηρεσίες να ικανοποιήσουν εταιρείες τέτοιας εμβέλειας; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα περιθώρια βελτίωσης; Απαντήσεις θα δώσουν πρωταγωνιστές του κλάδου στο 7th Cyprus Professional Services Conference, στις 24 Μαΐου 2022 στο Hilton Nicosia Hotel. Εκεί, όπου θα αναλυθούν όχι μόνο οι εξελίξεις αλλά και οι ανάγκες των εταιρειών τεχνολογίας και οι ευκαιρίες που προκύπτουν στη σφαίρα των επαγγελματικών υπηρεσιών.

Στο πάνελ της συζήτησης στρογγυλής τραπέζης που θα καταπιαστεί με το ζήτημα, συμμετέχουν οι Μάριος Καπιρής, General Manager της Kyndryl Cyprus, Γιάννης Μάτσης, Πρόεδρος του Invest Cyprus, Ηλίας Νεοκλέους, Managing Partner της Elias Neocleous & Co LLC και Χάρης Πίστος International Banking Director της Τράπεζας Κύπρου. Τη συζήτηση θα συντονίζει η Δήμητρα Καλογήρου, Experienced Financial Services Professional.

Ένα σπουδαίο γεγονός

Το Συνέδριο έχει σκοπό να συζητήσει το μέλλον του τομέα και, εν όψη των μεγάλων τοπικών και παγκόσμιων αλλαγών να σκιαγραφήσει ένα νέο όραμα για τον Κλάδο. Συνεταίροι και ανώτερα διευθυντικά στελέχη από Δικηγορικά και Λογιστικά Γραφεία, Corporate Service Providers και Τράπεζες θα συμμετάσχουν στο γεγονός που αξίζει να παρακολουθήσουν επαγγελματίες σε λογιστικές, ελεγκτικές και φορολογικές επιχειρήσεις, τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, δικηγορικά γραφεία, νομικοί σύμβουλοι, επιχειρήσεις παροχής εταιρικών υπηρεσιών. Ενδιαφέρει επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες επιχειρήσεων, εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων,  επενδυτικές εταιρείες και εταιρείες παροχής επενδυτικών υπηρεσιών, εταιρείες παροχής καταπιστευματικών υπηρεσιών,  σχετικοί ρυθμιστικοί φορείς και κυβερνητικές αρχές.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: ΙΜΗ

Κύριος Χορηγός: Τράπεζα Κύπρου

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): INTERNATIONAL REGISTRIES INC., Pamboridis LLC, Softline Computers System

Υποστηρικτής (μέχρι στιγμής): Great Place to Work®

Με τη στήριξη (μέχρι στιγμής): Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος, Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου, Cyprus Fiduciary Association, Cyprus Investment Funds Association, Invest Cyprus, ISACA

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό ΙΝ Βusiness και περιοδικό GOLD

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας