Επαγγελματικές Υπηρεσίες: Στην αναζήτηση ενός νέου μοντέλου

Με το τέλος της υγειονομικής κρίσης, το έργο όσων εργάζονται στις επαγγελματικές υπηρεσίες δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιο. Η μεταβαλλόμενη φύση του τρόπου εργασίας, η εμφάνιση νέων ψηφιακών συστημάτων και το αυξημένο ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για βιώσιμη χρηματοδότηση θα παίξουν βασικό ρόλο στον μετασχηματισμό του κλάδου.

Η ευελιξία αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό της νέας μορφής του, καθώς,  η τηλεργασία ενίσχυσε τη συνεργασία ακόμα και από διαφορετικά γραφεία και εγκαταστάσεις χωρίς, όμως, να επηρεάζεται η εφαρμογή των ολοένα και αυξημένων κανονιστικών και νομικών απαιτήσεων που συνθέτουν την εικόνα. Ο γρήγορος ρυθμός της αλλαγής έχει δώσει στο επάγγελμα αέρα ανανέωσης που συντείνει στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου μοντέλου με κερδισμένους τις επιχειρήσεις και την οικονομία.

Εκτενής συζήτηση με ζητούμενο το νέο αυτό μοντέλο για τον Τομέα Επαγγελματικών Υπηρεσιών Κύπρου και τις προκλήσεις που θα βρει ενώπιον του, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 7th Cyprus Professional Services Conference στις 24 Μαΐου 2022. Αξιόλογο πάνελ θα απαρτίσει μια συζήτηση που έχει σκοπό να αναδείξει το θέμα της φήμης και της αποκατάστασης της εικόνας της Κύπρου παγκοσμίως. Οι ομιλητές θα επικεντρωθούν επίσης στην ανταγωνιστικότητα των παροχών Επαγγελματικών Υπηρεσιών στη διεθνή σκηνή και κατά πόσο η πρόταση της Κύπρου είναι αρκετά ελκυστική για να ξεχωρίσει. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας θα γίνει σχολιασμός και των συνεπειών της ουκρανικής κρίσης και οι επιπτώσεις στον κλάδο.

Στο πάνελ συμμετέχουν ο πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου Χρίστος Κληρίδης, o Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου(ΣΕΛΚ) Κυριακός Ιορδάνου, o General Manager της Trident Trust Company (Cyprus) Ανδρέας Μερκούρη, h διευθύνων σύμβουλος της Pyrgou Vakis Law Firm Μελίνα Πύργου, και o Πρόεδρος του CIFA  Ανδρέας Γιασεμίδης.

Συνεταίροι και ανώτερα διευθυντικά στελέχη από Δικηγορικά και Λογιστικά Γραφεία, Corporate Service Providers και Τράπεζες θα συμμετάσχουν σε ένα Συνέδριο που αξίζει να παρακολουθήσουν επαγγελματίες σε λογιστικές, ελεγκτικές και φορολογικές επιχειρήσεις, τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, δικηγορικά γραφεία, νομικοί σύμβουλοι κλπ. Ακόμη, ενδιαφέρει επιχειρήσεις παροχής εταιρικών υπηρεσιών, συμβουλευτικές υπηρεσίες επιχειρήσεων, εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων,   επενδυτικές εταιρείες και εταιρείες παροχής επενδυτικών υπηρεσιών, εταιρείες παροχής καταπιστευματικών υπηρεσιών,  σχετικούς ρυθμιστικούς φορείς και κυβερνητικές αρχές.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: ΙΜΗ

Κύριος Χορηγός: Τράπεζα Κύπρου

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): INTERNATIONAL REGISTRIES INC., Pamboridis LLC, Softline Computers System

Υποστηρικτής (μέχρι στιγμής): Great Place to Work®

Με τη στήριξη (μέχρι στιγμής): Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος, Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου, Cyprus Fiduciary Association, Cyprus Investment Funds Association, Invest Cyprus, ISACA

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό ΙΝ Βusiness και περιοδικό GOLD

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»