Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η ASBIS υπογράφει συμφωνία διανομής με τη Loewe

Η ASBIS γίνεται επίσημος διανομέας της Loewe, μιας κορυφαίας διεθνούς μάρκας τηλεοράσεων και ηλεκτρονικών συσκευών ψυχαχωγίας με σχεδόν 100 χρόνια ιστορίας.

Η Loewe είναι διάσημη για τη δημιουργία της πρώτης τηλεόρασης το 1931 και την έναρξη της μαζικής παραγωγής της.  Σήμερα, η μάρκα αναγνωρίζεται για τα κορυφαίας ποιότητας συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας με λαμπρό ήχο και βραβευμένα σχέδια.  Παραμένοντας πιστή στο πνεύμα της καινοτομίας της, η εταιρεία συνεχίζει να εισάγει νέες σειρές προϊόντων εστιάζοντας στον τρόπο ζωής των πελατών της και στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Η ASBIS μεγάλωσε ένα σταθερό δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών λιανικής στον τομέα των ηλεκτρονικών πολυτελών ειδών τα τελευταία χρόνια, καθιστώντας την μια προτινώμενη επιλογή για τη Loewe.  Η συμφωνία διανομής της ASBIS περιλαμβάνει την Κύπρο, την Ελλάδα και την Μάλτα.  Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, η συνεργασία να επιτρέψει στη Loewe να επεκτείνει την παρουσία της σε σημαντικό αριθμό νέων αγορών και θα αυξήσει αισθητά το Premium χαρτοφυλάκιο ηλεκτρονικών ειδών της ASBIS.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τη Loewe ως συνεργάτη μας και προσφέρουμε τα εμβληματικά προϊόντα της στους πελάτες μας.  Αυτή η συμφωνία ενισχύει τη φήμη μας, ως αξιόπιστου συνεργάτη που μπορούν να εμπιστευτούν οι premium μάρκες και ανυπομονούμε να υποστηρίξουμε τη Loewe στην ανάπτυξή της». - σχολίασε ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής ASBIS.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που ανακοινώνουμε αυτή τη συνεργασία με την ASBIS για την εκπροσώπηση της μάρκας σε Κύπρο, Ελλάδα και Μάλτα.  Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί ένα νέο βήμα στην επανατοποθέτηση της Loewe ως διεθνούς κορυφαίας μάρκας και στη διάθεση της τελευταίας τεχνολογίας μας σε ένα ευρύ κοινό.  Η ASBIS όχι μόνο έχει μακρά ιστορία και τεράστια γνώση του κλάδου, αλλά σε συνδυασμό με το αποδεδειγμένο ιστορικό της, η ASBIS θα διασφαλίσει ότι η μάρκα Loewe θα κυκλοφορήσει και θα ζωντανέψει στα βασικά κανάλια λιανικής στις χώρες που δραστηριοποιείται.  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βασιστούμε στην ASBIS για να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας και να αισθανόμαστε σίγουροι για τη μελλοντική μας επιτυχία». - λέει ο José Barreiro-Lopez, Αντιπρόεδρος Παγκόσμιων Πωλήσεων Loewe.

Σχετικά με την ASBIS

Η ASBIS είναι κορυφαίος διανομέας, OEM και πάροχος λύσεων IT, IoT, IoT και AI σε CEE, FSU και MEA.  Η εταιρεία ειδικεύεται στις λύσεις αγοράς B2B και στη διανομή προϊόντων ICT από παγκόσμιους προμηθευτές. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση www.asbis.com ή τηλεφωνήστε στο +357 25257350, ή μέσο e-mail στο info@asbis.com.cy

Σχετικά με την Loewe

Η Loewe Technology GmbH είναι μια κορυφαία διεθνής μάρκα τηλεοράσεων και ηλεκτρονικών συσκευών ψυχαγωγίας με έδρα το Kronach της Φραγκονίας.  Από την ίδρυσή της το 1923, η εταιρεία έχει διαμορφώσει τη βιομηχανία με τα εμβληματικά προϊόντα και τις πολυάριθμες τεχνικές καινοτομίες της και έχει λάβει πολλά βραβεία για τα κομψά της σχέδια. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση www.loewe.tv

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ