Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Επωφελής για την οικονομία η κάθοδος tech εταιρειών

Η επιλογή της σωστής τοποθεσίας για ίδρυση διεθνών και περιφερειακών κεντρικών γραφείων είναι μία μεγάλη απόφαση. Και η Κύπρος αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο momentum ως βασικός υποψήφιος προορισμός για τους επικεφαλής των πολυεθνικών.

 

Ξένες εταιρείες και ιδιαίτερα τεχνολογικοί κολοσσοί καταφθάνουν στην χώρα αναζητώντας όχι μόνο γραφεία για να στεγάσουν την επιτυχία τους, αλλά, και τους κατάλληλους συνεργάτες. Στην στρατηγική τους περιλαμβάνεται η συμφωνία με Οργανισμούς που παρέχουν επαγγελματικές υπηρεσίες και που έχουν την εμπειρία αλλά και τη δυνατότητα να εκπληρώσουν βασικές τους ανάγκες για ομαλή μετάβασή τους στο νησί και λειτουργία της επιχείρησής τους, στην κυπριακή αγορά.

 

Κατ’ επέκταση ο αναπτυσσόμενος τεχνολογικός τομέας μετατρέπεται σε πηγή νέων project για τις εταιρείες επαγγελματικών υπηρεσιών. Ποιες ευκαιρίες προκύπτουν; Απάντηση στο καυτό ερώτημα θα δώσουν γνώστες του αντικειμένου και πρωταγωνιστές του κλάδου στο συνέδριο 7th Cyprus Professional Services, στις 24 Μαΐου 2022 στο Hilton Nicosia Hotel. Εκεί, όπου θα αναλυθούν όχι μόνο οι εξελίξεις αλλά και οι ανάγκες των εταιρειών τεχνολογίας και ο τρόπος μέσα από τον οποίο μπορούν να εξυπηρετηθούν καλύτερα.

 

Στο πάνελ της συζήτησης στρογγυλής τραπέζης που θα καταπιαστεί με το ζήτημα, συμμετέχουν οι Μάριος Καπιρής General Manager της Kyndryl Cyprus, Γιάννης Μάτσης, Πρόεδρος του Invest Cyprus, Ηλίας Νεοκλέους, Managing Partner της Elias Neocleous & Co LLC και Χάρης Πίστος International Banking Director της Τράπεζας Κύπρου. Τη συζήτηση θα συντονίζει η Δήμητρα Καλογήρου, Experienced Financial Services Professional.

 

Ένα σπουδαίο γεγονός
Το Συνέδριο έχει σκοπό να συζητήσει το μέλλον του τομέα και, εν όψη των μεγάλων τοπικών και παγκόσμιων αλλαγών να σκιαγραφήσει ένα νέο όραμα για τον Κλάδο. Συνεταίροι και ανώτερα διευθυντικά στελέχη από Δικηγορικά και Λογιστικά Γραφεία, Corporate Service Providers και Τράπεζες θα συμμετάσχουν στο γεγονός που αξίζει να παρακολουθήσουν επαγγελματίες σε λογιστικές, ελεγκτικές και φορολογικές επιχειρήσεις, τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, δικηγορικά γραφεία, νομικοί σύμβουλοι, επιχειρήσεις παροχής εταιρικών υπηρεσιών. Ενδιαφέρει επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες επιχειρήσεων, εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων,  επενδυτικές εταιρείες και εταιρείες παροχής επενδυτικών υπηρεσιών, εταιρείες παροχής καταπιστευματικών υπηρεσιών,  σχετικοί ρυθμιστικοί φορείς και κυβερνητικές αρχές.

 

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: ΙΜΗ

Κύριος Χορηγός: Τράπεζα Κύπρου

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): INTERNATIONAL REGISTRIES INC., Pamboridis LLC, Softline Computers System

Υποστηρικτής (μέχρι στιγμής): Great Place to Work®

Με τη στήριξη (μέχρι στιγμής): Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος, Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου, Cyprus Fiduciary Association, Cyprus Investment Funds Association, Invest Cyprus, ISACA

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό ΙΝ Βusiness και περιοδικό GOLD

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά