Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Universal Life στηρίζει για 20η συνεχή χρονιά τον Σύνδεσμο Ρευματοπαθών Κύπρου

Με την ευκαιρία της 22ης Ετήσιας Βδομάδας Ρευματοπαθειών, ο Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου (ΣυΡεΚ) διοργάνωσε Διάσκεψη Τύπου την Παρασκευή, 6 Μαΐου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διασκέψεων των κεντρικών γραφείων της Universal Life στη Λευκωσία. Στη διάσκεψη ανακοινώθηκε η έναρξη της Παγκύπριας Εκστρατείας «Δες το αλλιώς, #ΣΥμποΡΕΥόΜΑστε» στην οποία η Universal Life είναι Διαχρονικός Χορηγός και έχει ως κύριο στόχο τη διαφώτιση του κοινού για τη σημαντικότητα της έγκαιρης διάγνωσης στις ρευματοπάθειες.

 

Σε δήλωσή της, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Ρευματοπαθών Κύπρου, κα. Άντρη Φωκά, χαιρέτησε τη διάσκεψη ευχαριστώντας τους χορηγούς και κυρίως την Universal Life για τη διαχρονική της στήριξη. Αναφερόμενη στην Εβδομάδα Ρευματοπαθειών δήλωσε ότι αποτελείται από δύο άξονες. Ο πρώτος είναι να δοθεί το μήνυμα στους φορείς για την σωστή και ασθενοκεντρική προσέγγιση στην θεραπεία των ασθενών, με σωστή ποιοτική αποκατάσταση, ψυχολογική στήριξη και γενικά την σφαιρική αντιμετώπιση των ρευματικών παθήσεων από όλους τους επαγγελματίες υγείας και ο δεύτερος η ενδυνάμωση των ασθενών μέσα από την εκπαίδευση και την επαναδραστηριοποίησή τους με τρόπους που περιλαμβάνουν την φυσική άσκηση, την ψυχική και πνευματική ενδυνάμωση, αλλά και την κοινωνική στήριξη.

 

Εκ μέρους της Universal Life, η κα. Αιμιλία Ορφανίδου, τόνισε πως η ετήσια Βδομάδα Ρευματοπαθειών αποτελεί πλέον ένα θεσμό ο οποίος κάθε χρόνο πετυχαίνει όλο και περισσότερα,  όχι μόνο σε θέματα διαφώτισης του κοινού αλλά και για την ευαισθητοποίηση όλων ώστε να μπορούμε να συμβάλουμε σε μια πιο πολιτισμένη κοινωνία που αποδέχεται τα άτομα με ρευματοπάθειες και τους παρέχει τα εφόδια για μια καλύτερη και πιο ποιοτική διαβίωση. Ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο για το τεράστιο έργο που επιτελεί και δήλωσε πως ως Διαχρονικός Χορηγός τα τελευταία 20 χρόνια, η Universal Life θα συμπορευθεί και θα στηρίξει την εκστρατεία ενημέρωσης με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου