MyPetrolina app: H νέα ψηφιακή εφαρμογή της Πετρολίνα

Στα Κεντρικά Γραφεία της Πετρολίνα στη Λάρνακα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Απριλίου, ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας, ψηφιακής εφαρμογής MyPetrolina app.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση της εφαρμογής MyPetrolina, στην οποία παρευρέθηκε ο Επικεφαλής Επιστήμονας Έρευνας & Καινοτομίας, Πρόεδρος Δ.Σ ΙδΕΚ, Δρ. Νικολάος Μαστρογιαννόπουλος, πραγματοποιήθηκε η μεγάλη κλήρωση, η οποία ανέδειξε τον νικητή για το BMW 420i coupé M sport και τους 50 νικητές για τα δωροκουπόνια αξίας 100 ευρώ για καύσιμα κίνησης.

Οι νικητές αναδείχθηκαν μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης, σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια. Την ορθότητα και διαφάνεια της διαδικασίας διασφάλισαν με την παρουσία τους, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πετρολίνα, ο Νομικός Σύμβουλος κ. Νικόλας Κυριακίδης από το δικηγορικό γραφείο Χάρη Κυριακίδη ΔΕΠΕ, διευθυντές και συνεργάτες της εταιρείας. Νικήτρια του BMW 420i coupé M sport είναι η κ. Άντρη Κίμωνος από την Λεμεσό, η οποία έχει ήδη ενημερωθεί. Οι 50 νικητές για τα δωροκουπόνια καυσίμων κίνησης, θα ενημερωθούν μέχρι την Δευτέρα, 2 Μαϊου 2022.  

Το MyPetrolina app, είναι μέρος της στρατηγικής της Πετρολίνα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε όλους τους τομείς της εταιρείας, έτσι ώστε να παρέχει καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες προς τους πελάτες της. Σκοπός της εφαρμογής είναι η επιβράβευση των πελατών της, ανταμείβοντας τις συναλλαγές σε πρατήρια Petrolina, Agip και Eni. Με την εφαρμογή αυτή, κάθε μέλος του MyPetrolina μπορεί να μαζεύει βαθμούς και να τους εξαργυρώνει με επώνυμα προϊόντα, να διεκδικεί πλούσια δώρα, να επωφελείται από τις αποκλειστικές προσφορές και να λαμβάνει πληροφορίες για το πλησιέστερο πρατήριο Petrolina, Agip και Eni. Ταυτόχρονα, ο χρήστης επωφελείται από τα σχέδια Ανταμοιβή και Μπλε, κάνοντας τις συναλλαγές του με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου ή της Ελληνικής Τράπεζας αντίστοιχα.

 

 

 

Από τον πρώτο κιόλας μήνα λειτουργίας της, η εφαρμογή αγκαλιάστηκε από το κοινό καθώς χιλιάδες χρήστες την χρησιμοποιούν στις συναλλαγές τους καθημερινά.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Εκτελεστικός Προέδρος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, κ. Κωστάκης Λευκαρίτης, ο οποίος δήλωσε πως η εφαρμογή MyPetrolina σηματοδοτεί την δυναμική παρουσία της Πετρολίνα στον κόσμο της ψηφιακής εποχής.

Στην ομιλία της, η  Εκτελεστικός Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, κ. Γεωργία Λευκαρίτη, ευχαρίστησε τον κόσμο για την συνεχή προτίμηση προς την εταιρεία δηλώνοντας ότι στη ψηφιακή εποχή μας, η Πετρολίνα είναι αφοσιωμένη στην καινοτομία και εξέλιξη, ανταμείβοντας τους πελάτες της και προσφέροντας τους, μέσω του MyPetrolina, την ευκαιρία να είναι πολλαπλά κερδισμένοι, διαβεβαιώνοντας πως η Πετρολίνα είναι έτοιμη για κάθε πρόκληση της σύγχρονης εποχής. 

Ο Επικεφαλής Επιστήμονας Έρευνας & Καινοτομίας, Πρόεδρος Δ.Σ ΙδΕΚ, Δρ. Νικόλαος Μαστρογιαννόπουλος, συγχαίροντας την Πετρολίνα γι’ αυτή την προσπάθεια, τόνισε τη σημαντικότητα της τεχνολογικής ανάπτυξης των κυπριακών εταιριών που συμβάλουν στην οικονομία του τόπου. Δήλωσε επίσης πως «θα είμαστε δίπλα σας για περεταίρω εξέλιξη, τεχνολογική ανάπτυξη και καινοτόμο επιχειρηματικότητα».

Το MyPetrolina app μπορείς να το κατεβάσεις από το App store ή Google Play και να κάνεις εγγραφή ως μέλος δωρεάν.

MyPetrolina app και βγες πολλαπλά κερδισμένος!

 

Δειτε Επισης

Πρόσβαση στο ψηφιακό κράτος για όσους δυσκολεύονται ζητά η Επιτροπή Θεσμών
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
Altius Insurance: Στηρίζει τη σύνοδο του πρώτου επιστημονικού συνεδρίου νοσηλευτικής και μαιευτικής
Πλοήγηση στη νέα κανονικότητα: Το μέλλον των επαγγελματικών υπηρεσιών για ιδιώτες
RSM: Παγκόσμια στρατηγική 2030–RSM Cyprus: Ανάπτυξη, καινοτομία & επιτυχία πελατών(vid)
H ORB φέρνει ένα 3D Jeep® Wrangler από τις χιονισμένες πλαγιές, κατευθείαν στο κέντρο της Λευκωσίας (vid)
Στη δύναμη της ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Οργανισμών Δημοσίων Επιβατικών Μεταφορών
Η Golden Gallery by Kapatays παρουσιάζει για 15η χρονιά το Art Deal by Kapatays
Έμφυλος προϋπολογισμός, ένα νέο εργαλείο για την επίτευξη των στόχων της αειφόρου ανάπτυξης
Το Needle 2024 συνεχίζει με την σειρά παράλληλων δράσεων: Needle & Thread Talks