Οι επαγγελματικές υπηρεσίες σε virtual ρυθμούς

Η τεχνολογική εξέλιξη των τελευταίων χρόνων ήταν καθοριστική για τον κλάδο επαγγελματικών Υπηρεσιών. Ως αποτέλεσμα ραγδαίων αλλαγών, ο τομέας καταγράφει σημαντική επιτάχυνση του μετασχηματισμού του. Οι νέες προσδοκίες των εργαζομένων έχουν προσθέσει περαιτέρω πίεση καθώς οι εταιρείες κινούνται σε μια αγορά ταλέντων που έχει μετατοπιστεί σταθερά υπέρ της εξ αποστάσεως και της υβριδικής εργασίας.

Αδιαμφησβήτητα, οι πελάτες ζητούν έναν εντελώς διαφοροποιημένο τρόπο παροχής υπηρεσιών. Κατ’ ακρίβειαν, η εξ αποστάσεως εργασία στην οποία μας οδήγησε η πανδημία είναι μόλις μία από τις νέες τάσεις που αναδιαμορφώνουν το πεδίο των επαγγελματικών υπηρεσιών. Πλέον οι εταιρείες ζητούν εναλλακτικούς τρόπους παροχής υπηρεσιών και για να ανταγωνιστεί κανείς το νέο μοντέλο πρέπει άμεσα να προσαρμοστεί σε αυτό.

Αντιμέτωπες με συνεχείς προκλήσεις που έχουν να κάνουν με τη διατήρηση, την αναβάθμιση των δεξιοτήτων και τις προσλήψεις, οι εταιρείες εξετάζουν την εξάρτησή τους στον άνθρωπο για την εκτέλεση εσωτερικών λειτουργιών της εταιρείας και ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών. Βασικό εργαλείο τους γίνεται πλέον η τεχνολογία μέσω της οποίας ενισχύουν το εργατικό τους δυναμικό και δημιουργούν προοπτικές μεγαλύτερης ανάπτυξης.

Οι εταιρείες που ασπάζονται μια νοοτροπία digital first, digital forever (ψηφιακά πρώτα, ψηφιακά για πάντα) μπορούν να αναμένουν οφέλη σε βασικούς τομείς σε ολόκληρο τον οργανισμό. Σύμφωνα με την έκθεση Services Performance Insight 2021 Professional Services Maturity BenchmarkTM, ανάμεσα στα οφέλη αυτά περιλαμβάνεται και η άνοδος στα έσοδα ύψους 12%, η βελτίωση στην παράδοση έργου κατά 38% και υψηλότερα (ετήσια) έσοδα ανά εργαζόμενο κατά 422%.

Το know how της SAP

Με κύριο θέμα την υιοθέτηση της ψηφιακής και virtual επιχειρηματικής στρατηγικής για αναπροσαρμογή των Οργανισμών στις τάσεις του μέλλοντος, ο Hans Kroes, Global VP και Head του Industry Business Unit for Professional Services της SAP θα κάνει μια άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία στο πλαίσιο του 7ου Συνεδρίου Επαγγελματικών Υπηρεσιών στις 24 Μαΐου 2022.

Ο Hans Kroes έχει να πει πολλά, μιας και η εμπειρία του στον κλάδο είναι τεράστια. Εδώ και πάνω από 20 χρόνια εργάζεται στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών με εταιρείες κάθε μεγέθους, σε όλο τον κόσμο. Είναι υπεύθυνος, παγκόσμια, για τη στρατηγική και την εκτέλεση του portfolio της SAP και των Partner solutions που επικεντρώνονται στον κλάδο των επαγγελματικών Υπηρεσιών.

Ένα Συνέδριο που αξίζει να παρακολουθήσετε

Συνεταίροι και ανώτερα διευθυντικά στελέχη από Δικηγορικά και Λογιστικά Γραφεία, Corporate Service Providers και Τράπεζες θα συμμετάσχουν σε ένα γεγονός που αξίζει να παρακολουθήσουν επαγγελματίες σε λογιστικές, ελεγκτικές και φορολογικές επιχειρήσεις, τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, δικηγορικά γραφεία, νομικοί σύμβουλοι, επιχειρήσεις παροχής εταιρικών υπηρεσιών, συμβουλευτικές υπηρεσίες επιχειρήσεων, εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων,  επενδυτικές εταιρείες και εταιρείες παροχής επενδυτικών υπηρεσιών, εταιρείες παροχής καταπιστευματικών υπηρεσιών,  σχετικοί ρυθμιστικοί φορείς και κυβερνητικές αρχές.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: ΙΜΗ

Κύριος Χορηγός: Τράπεζα Κύπρου

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Pamboridis LLC, Softline Computers System

Υποστηρικτής (μέχρι στιγμής): Great Place to Work®

Με τη στήριξη (μέχρι στιγμής): Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος, Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου, Cyprus Fiduciary Association, Cyprus Investment Funds Association, Invest Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό ΙΝ Βusiness και περιοδικό GOLD

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY