Μεγάλο ενδιαφέρον για το συνέδριο του ΕΒΕ Λευκωσίας και ETE

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το διαδικτυακό συνέδριο που διοργανώνει το ΕΒΕ Λευκωσίας και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (European Investment Bank – EIB), με θέμα «Investment at times of shocks – the Cyprus perspective».

Ενδεικτικό του μεγάλου ενδιαφέροντος είναι ότι μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή πέραν των 250 ατόμων. Υπενθυμίζεται ότι το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 από τις 11:00 – 14:00 (ώρα Κύπρου – ΕΕΤ) στην αγγλική γλώσσα. Σε όσους παρακολούθησαν το συνέδριο και το επιθυμούν θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής  που αντιστοιχούν με 3 CPD Units.

Το συνέδριο θα επικεντρωθεί στις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η Κυπριακή οικονομία, λόγω της πανδημίας COVID-19 και του πολέμου στην Ουκρανία και το ρόλο που έχει να διαδραματίσει η ΕΙΒ στην Κύπρο. Συμμετέχουν οικονομολόγοι, τεχνοκράτες, καθώς και εκπρόσωποι οικονομικών κέντρων και επιχειρηματίες.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ κ. Μιχάλης Μουσιούττας και η Αντιπρόεδρος της ΕΙΒ κ. Lilyana Pavlova. Θα ακολουθήσουν οι ομιλίες από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Κωνσταντίνο Πετρίδη και το Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου κ. Κωνσταντίνο Ηροδότου. Ακολούθως θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων για την Κύπρο από την κ. Debora Revoltella (Επικεφαλής Τμήματος Οικονομικών Μελετών της ΕΙΒ), ενώ το συνέδριο θα ολοκληρωθεί με συζήτηση αναφορικά με τις επενδυτικές δυναμικές και κενά στην Κύπρο. Στο πάνελ θα συμμετέχουν ο κ. Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, Πρόεδρος ΚΕΒΕ, η κ. Anita Fürstenberg-Lucius Διευθύντρια Επιχειρήσεων Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης της ΕΙΒ, ο κ. Κυριάκος Κακκουρής Οικονομικός Διευθυντής Υπουργείου Οικονομικών και ο κ. Φοίβος Στασόπουλος  Ανώτατος Διευθυντής Τραπεζικής της Ελληνικής Τράπεζας, με συντονίστρια την κ. Χαριτίνη Τσαγκάρη, Καθηγήτρια, Επικεφαλής Τμήματος Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως εγγραφούν ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι τις 30 Απριλίου 2022. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΛ www.ncci.org.cy

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett